|
||||||
| نظرخواهي و گالري |
![]() |
|
|
#1 |
|
مدير انجمن فتوشاپ
![]() |
سلام ... مدتی هست که از انتشار نسخه جدید فایرفاکس میگذره ... منم قبلاً خیلی دوست داشتم یه کاغذدیواری واسه این روباه آتشین بزنم که طراحی این کاغذدیواری مصادف شد با عضویت دائم ما در مجید آنلاین ... در مورد کار هیچ توضیح خاصی نیست ... فقط در دو رنگ گذاشتم که هر کسی دوست داشت استفاده کنه ... ![]() ![]() خوشحال میشم نظریات شما دوستان رو در مورد این کار ساده خودم بدونم .... موفق و پیروز باشید. عرفان |
|
|
|
| 14 کاربر زیر به خاطر این پست از Erfan تشکر کرده اند : |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ناظم انجمن و امضای کاربران و مدیر نیازمندیها
![]() |
خیلی زیباست عرفان جان
![]() تبریک ![]() و خیلی مرسی از حمایتت ![]() |
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از AMiR تشکر کرده است : |
|
|
#3 |
![]() |
سلام محمد
پسر عجب چیزی شده...میگم باید بری با مایکروسافت قرار داد ببندی برای درست کردن والپیپر های ویندوز 7(ویندوز جدیدش :دی ) خیلی خوب شده...عالی.تبریک میگم. میگم نمیشه یکی هم برای opera 9.5 بزنی؟! دی راستی ممنون بابت اینکه خبر دادی. موفق باشی عضو دائم :دی رضا اخرین ویرایش توسط [REZA] : 15 تير 1387 at 11:21. |
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از [REZA] تشکر کرده است : |
|
|
#4 |
![]() |
واااااااااااااااااااااااا ااااااااي
عرفان تو چي کار کرديييييييي؟ خيليييي توپپپپپپپپه واقعا زيباست من که کف کردم باز هم ممنون از خبرت ^.^ از اين کارا بيشتر بکن موفق باشي ياعلي
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از HamidSHS تشکر کرده است : |
|
|
#5 | |
|
مدير انجمن فتوشاپ
![]() |
نقل قول:
دیگه کارم به جایی رسیده که بهم تیکه ماکروسافتی میندازی ... نه داداش ما وقت ندارم واسه ماکروسافت والپیپر بزنیم .. : دی شیطونه میگه یه چیزی طراحی کنم و فرق و بین فایر فاکس و opera رو توی تصویر بکشم !!! ممنون عضو فروم : دی موفق باشید. عرفان |
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
مدير انجمن فتوشاپ
![]() |
نقل قول:
چون خودم فقط از فایرفاکس استفاده میکنم ... دینی بود که ادا شد ... نقل قول:
همینجوری که داریم پیش میریم سبک و ایده های جدید میاد ... چشم اگه وقت اجازه بده ... موفق باشید. عرفان |
||
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از Erfan تشکر کرده است : |
|
|
#7 | |||
![]() |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
|||
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از [REZA] تشکر کرده است : |
|
|
#8 | |
|
مدير انجمن فتوشاپ
![]() |
نقل قول:
میشینی تو فروم که ببینی کی ما یه تاپیک بزنم و بیایی یه موضوع تازه ای رو باز کنی ... : دی میگم ما که قبلاً در این مورد صحبت کردیم ... نکردیم !!! این یارو روباهه فعلاً که عزیزه ! موفق باشید. عرفان |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
نقل قول:
مخلصیم |
|
|