PDA

مشاهده نسخه کامل : بانک اطلاعاتی رخدادها و مناسبت ها



mosi20
شنبه 08 تیر 1387, 15:34
سلام
کسی بانک اطلاعاتی رخداد ها و مناسبت ها را داره؟
به صورت sql .
مثلا بگه 7 تیر بمب گذاری و....
؟

wikipedia
شنبه 08 تیر 1387, 21:57
یه سوال »
اگر خودت داشتی به کسی می دادی؟؟؟(به دلیل اینکه خیلی دست و دلباز هستی گفتم!)
البته این موضوع تنها برای شما صادق هست!

mosi20
شنبه 08 تیر 1387, 22:02
بالاخره من اصفهانی هستم.
داشتم هم بدون میزاشتم.
من هر چی یاد میگیرم روی وبلاگم میزارم
شاید اسمشا قبلا شنیده باشیgavbandy???
حتی توی همین مجید هم مقاله میفرستم.
از 10 روز دیگه باز هم مقاله میفرستم.
من گفتم مجانی؟
من برای هر چیزی ارزش قائلم.
کسی داره؟
قیمت چند؟

wikipedia
یکشنبه 09 تیر 1387, 19:48
خوشم اومد که اصفهانی بودنتو قبول کردی.:D
چرا خودت نمینویسیش؟
میخوای برات بنویسم؟:oops:

mahdi-vb
دوشنبه 10 تیر 1387, 08:25
خوشم اومد که اصفهانی بودنتو قبول کردی.:d
چرا خودت نمینویسیش؟
میخوای برات بنویسم؟:oops:


یارو هم خودش هم من میتونیم بنویسیم فقط به دیتابیسش نیاز دایم که مثلا بفهمه 7 تیر این اتفاق افتاده
فهمیدی یا نه ؟

I,NoBody
دوشنبه 10 تیر 1387, 09:24
آقا/خانم Wikipedia؛
شما اگه مشکل شخصی داری، یه جور دیگه حلش کن.
بیخودی اینهمه پست اضافه ایجاد نکن.
mosi20 گفت که پول هم بابتش میده.
اگه شما میتونی بنویسی اش ( خودت دیتابیسشو بسازی ) خوب بنویس و بفروش دیگه.
این پست ها دیگه چی ان؟

mosi20
دوشنبه 10 تیر 1387, 10:06
سلام
من بانک پر از اطلاعات را میخوام.
نوشتنش که کاری نداری اما پر کردنش مشکله.

mahdi-vb
دوشنبه 10 تیر 1387, 11:46
سلام
من بانک پر از اطلاعات را میخوام.
نوشتنش که کاری نداری اما پر کردنش مشکله..

ای ول من هم هین رو گفتم

mahdi-vb
دوشنبه 10 تیر 1387, 12:06
من میتونم دیتابیسش رو در 1 - 2 روز اینده برات درست کنم فقط باید بگی ..

1 -چقدر میخای هزینه کنی
2 - تو جه دیتابیسی میخای ( MySQL , اکسز )
3 - میخای کلاسش رو هم برات بنویسم ( PHP )
4 - اگه میخای میتونم یه DLL هم برای برنامه نویسی تحت ویندوز هم بنویسم .
5 - سوال مهم : بعضی از مناسبت ها مثل ولادت امام علی (ع) قمری هست از این تاریخ های خیلی زیادن مثل عاشورا
و تاسوعا و .. و در تاریخ شمسی در هر سال متغیر هست - میتونم این جور مناسبت ها رو با تاریخ قمری تو دیتابیس ثبت
کنم و تاریخ های دیگه مثل روز طبیعت رو با تاریخ شمسی ثبت کنم -- ( چکار کنم حالا !! )

زود جواب بده که کارم رو شروع کنم ( Yahoo ID : mahdi_x1 ) .

mahdi-vb
دوشنبه 10 تیر 1387, 17:02
امروز با یکی برای یه پروژه دانشجوی ( اسکریپت PHP بود ) قرار داشتم که زنگ زد و قرار رو بهم زد دیدم بیکارم رفتم و دیتابس رو نوشتم دیتابیس MySQL هست با اینسال سریع به زبان PHP مثل CMS ها که HostName و UserName و Password و .. میدی و تیبل ها رو میسازه من ماله 6 ماه اول رو تموم کردم دیتابیسش هم 1 تیبل داره و 4 فیلد . که عبارت اند از ..

فیلد اول تاریخ هست مثلا " 01-01 " دو کاراکتر اول روز و دو کارکتر دوم که بعد از خط تیره هستند هم ماه رو نشون میده ( این عبارت تاریخ 1 فروردین میباشد )

فیلد دوم هم نوع تاریخ هست اگه "0" باشه شمسیه و اگه "1" باشه قمری همون طوری که گفتم بعضی از مناسبت ها به تاریخ قمری وابسته هستن مثلا ولادت امام علی که معادلش تو شمسی در هر سال متفاوته ! میتونه خودت برنامه تبدیل تاریخ قمری به شمسی رو بنوسی ( دیگه تو PHP رو .. ) یه تایپ هم برای این موضوع دادم !

فیلد سوم هم تعطیل بودن یا تعطیل نبودن رو نشون میده اگه مقدارش "Yes" باشه تعطیله و اگه "No" باشه تعطیل نیست .

فیلد چهارم هم همون چیزی هست گه خودت میخاستی مناسبت همون تاریخ مثلا اگر فیلد اول برابر باشه با "01-01" یعنی 1 فروردین مقدار این فیلد عید نوروز هست .

فکر نکن دیگه وقت کنم کلاس PHP رو برای استخراج اطلاعات از این دیتابیس رو براتون اماده کنم ولی انشاالله تا فردا دیتابیس کامل میشه !

راستی حتما با من تماس بگیر mahdi_x1 و پ .خ

mosi20
دوشنبه 10 تیر 1387, 22:07
سلام
شرمنده امتحان داشتم نبودم.
من فقط و فقط یه فایل sql میخوام .
خودم همه چیز براش مینویسم.
فقط هم مناسبتهایی که جاشون ثابت هست را میخوام داشته باشه یعنی اونایی که مال شهادت و اینا هست را نمیخوام

mahdi-vb
دوشنبه 10 تیر 1387, 23:08
سلام
شرمنده امتحان داشتم نبودم.
من فقط و فقط یه فایل sql میخوام .
خودم همه چیز براش مینویسم.
فقط هم مناسبتهایی که جاشون ثابت هست را میخوام داشته باشه یعنی اونایی که مال شهادت و اینا هست را نمیخوام

اوکی ..
قیمتی مد نظرت نبود .. ؟؟
من کار رو تموم کردم به صورت دیتابیس MySQL هست با یه اینستالر PHP نصب میشه ( کافیه ؟ )

mosi20
سه شنبه 11 تیر 1387, 09:05
خوب تو اول به من قیمت بده تا من ببینم با این قیمت برای کار من به درد میخوره یا نه.
اینستالر هم نمیخواد.
فقط sql بده

perlinpars
سه شنبه 11 تیر 1387, 09:31
دوست عزيز حداقل قيمت رو براي افرادي كه مثل من اين ديتابيس رو ميخوان خصوصي ارسال كنيد.

wikipedia
سه شنبه 11 تیر 1387, 12:40
من دارم تمومش میکنم.تموم شد میزارم برای دانلود.:D:oops:

mahdi-vb
سه شنبه 11 تیر 1387, 13:01
من واقعا نمیدونم چه قیمتی بدم .. ؟
فقط میخام پول خرید یه کتاب توپ رو در بیارم !

واقعا دیتابیس کاملی شد از 5 - 6 تا تقویم اطلاعات رو جمع اوری کرد .

هر کی میخات پی ام بده ! mahdi_x1 تا در مورد قیمت گفتگو کنیم !

mahdi-vb
سه شنبه 11 تیر 1387, 13:03
من واقعا نمیدونم چه قیمتی بدم .. ؟
فقط میخام پول خرید یه کتاب توپ رو در بیارم ! همین !!!!

واقعا دیتابیس کاملی شد از 5 - 6 تا تقویم اطلاعات رو جمع اوری کرد .

هر کی میخات پی ام بده ! mahdi_x1 تا در مورد قیمت گفتگو کنیم !

www.nero.ir
سه شنبه 11 تیر 1387, 13:47
من هم اين ديتابيس رو لازم دارم فقط همون فايل sql لطفا قيمتش رو به من بگيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

wikipedia
سه شنبه 11 تیر 1387, 14:21
من شاید تا عصر تمومش کنم(چون پروژه خودمم مونده) ...
من حتما برای دانلود میزارمش... دوستان صبر کنند ...:eek:

amirkhoshhal
سه شنبه 11 تیر 1387, 14:32
من شاید تا عصر تمومش کنم(چون پروژه خودمم مونده) ...
من حتما برای دانلود میزارمش... دوستان صبر کنند ...:eek:

سلام . اگه شما می خواستید واسه دانلود بذارید چرا از اول نگفتید که جناب mahdi-vb اینقدر زحمت نکشند . :razz:

mahdi-vb
سه شنبه 11 تیر 1387, 16:22
من شاید تا عصر تمومش کنم(چون پروژه خودمم مونده) ...
من حتما برای دانلود میزارمش... دوستان صبر کنند ...:eek:


این رو ندیده بودم .. چکار کنم الان کسی میخات یا نه !


سلام . اگه شما می خواستید واسه دانلود بذارید چرا از اول نگفتید که جناب Mahdi-vb اینقدر زحمت نکشند . :razz:

آدم نامرد خیلی پیدا میشه این اقا اگه میخاست از همون اول میگفت که مینویسه ولی من وقتی دیدم بیکارم رفتم سراغ نوشتنش خدایش بد جور هم دهنم رو سرویس کرد دیتابیس کاملی هم شد به نظر من این بازی کردم با وقت ملت هست
خدا نسل هرچی ادم نامرده از زمین برداره .. اه

hosseintdk775
سه شنبه 11 تیر 1387, 16:45
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
mahdi-vb عزیز، شما این دیتابیس را به چه قیمتی می فروشید؟
اگر ممکن است قیمتش را برایم PM کنید.
با تشکر

I,NoBody
سه شنبه 11 تیر 1387, 17:36
من که نفهمیدم این Wikipedia قصدش چیه؟
آدم خراب کنه؟ کار خراب کنه؟ بازار خراب کنه؟ ...
آخه نه از اون پست های اولش که همه اش با تیکه انداختن بود، نه به اینکه تا دید یه بنده خدایی میخواد به یه نون و نوای کوچیکی برسه، وقت صرف کرد تا زحمتشو ضایع کنه.
:(

wikipedia
سه شنبه 11 تیر 1387, 17:44
می خواهید باور کنید یا باور نکنید میخواستم همین الان بزارم واسه دانلود ...
دوستان کمی ادب داشته باشید.
بعدشم ما که تمام وقت علاف نیستیم که تموم پست ها رو بخونیم!!!
دوستان بهتره این فایلو بخرند ... (یعنی پولشو بدید بهتره ...)
واقعا که ...
گفتیم ثواب کنیم بچه ها راحت دانلود کنند.
ما هم باید مثل دیگران تو هر پستموم کلمه پول پیدا بشه ...

متاسفم.

wikipedia
سه شنبه 11 تیر 1387, 17:59
خوشم اومد که اصفهانی بودنتو قبول کردی.:D
چرا خودت نمینویسیش؟
میخوای برات بنویسم؟:oops:

این همون پستی بود که گفتم برات بنویسم (چون گفتم شاید ناراحت شده باشه) و در ضمن اصلا هم حرف پولو نزدم.
بازم میگم دوستان دست از یاوه گویی بردارید.
میگم که دفعه آخرمون بود ثواب کردیم ....
وقتمونو برای چه آدمای پول پرستی گزاشتیم...:sad:

mosi20
سه شنبه 11 تیر 1387, 18:58
بالاخره کسی چیزی نوشت؟
رایگان؟
پولی؟قیمت چند؟
نمونه دارین؟

mahdi-vb
سه شنبه 11 تیر 1387, 19:00
این همون پستی بود که گفتم برات بنویسم (چون گفتم شاید ناراحت شده باشه) و در ضمن اصلا هم حرف پولو نزدم.
بازم میگم دوستان دست از یاوه گویی بردارید.
میگم که دفعه آخرمون بود ثواب کردیم ....
وقتمونو برای چه آدمای پول پرستی گزاشتیم...:sad:


خوب زودتر میگفتی من دهنم رو سرویس نمیکردم

mahdi-vb
سه شنبه 11 تیر 1387, 19:03
بالاخره کسی چیزی نوشت؟
رایگان؟
پولی؟قیمت چند؟
نمونه دارین؟

گفتم که من نوشتم
قیمت رو هم خودت بگو عزیز ..
حالا هم به سیستم دسترسی ندارم انشاالله فردا

mahdi-vb
سه شنبه 11 تیر 1387, 22:50
:::::::::: دیتابیس کاله کامل شد :::::::::::


دیتابیس کاملا آماده واگذاری میباشد !

محتویات »» فایل SQL , فایل XML , دیتابیس اکسز MDB و فایل XLS اکسل
انستالر به زبان PHP برای نصب بر روی دیتابیس MySQL .


قیمت رو 15 هزار تومن تایین کردم هر کسی تمایل به خرید داره ایمیل بزنه ( فقط ایمیل ) تا من هم شماره حساب و بقیه موارد رو ایمیل کنم .


mail : Homeily@gmail.com

پست ویرایش شد فایل XML تکمیل و فایل های XLS و MDB اکسل و اکسز هم آماده شد .

I,NoBody
چهارشنبه 12 تیر 1387, 10:25
دوستان کمی ادب داشته باشید.
بعدشم ما که تمام وقت علاف نیستیم که تموم پست ها رو بخونیم!!!
دوستان بهتره این فایلو بخرند ... (یعنی پولشو بدید بهتره ...)

در مورد پول دادن یا ندادن، باید بگم من که این برنامه رو نخواستم. اگر هم بخوام ترجیح میدم از mahdi بخرم.
ضمناً شما که به سوال من در مورد کشف اهدافت می گی بی ادبی، گفتم بهتره اولین پستی رو که در جواب یه تاپیک ساده مودبانه دادید، یادآوری کنم :


یه سوال »
اگر خودت داشتی به کسی می دادی؟؟؟(به دلیل اینکه خیلی دست و دلباز هستی گفتم!)
البته این موضوع تنها برای شما صادق هست!

mahdi-vb
چهارشنبه 12 تیر 1387, 11:56
I,NoBody جان مرسی به حرحال حالا که فکرش و میکنم هم من برای پروژه بعدیم هم به این یکم نیاز داشتم عنی فکرش رو کردم اگه چنین چیزی هم بزارم کار جالب تر میشه پس زحمت هدر نرفته که فعلا هم باید برم سراغ پروژه دانشجوی اون بدبخت که گفتم زنگ زد و قرارش رو کنسل کرد .. پروژه جالبی هست یعنی اسکریپت جالبی هست ( PHP ) خیلی از طرحی که به استادش پیشنهاد داده خوشم اومد البته خوب لاف زده چون من باید براش بنویسم .. اسکریپت رو تموم کردم حتما براتون میزام !تایپ جدا هم زدم ! »» http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=687020

perlinpars
چهارشنبه 12 تیر 1387, 13:16
سلام
دوست عزيزم به نظرم رسيد چيزي رو بگم. ما خودمون از هزارتا كد خارجي استفاده ميكنيم مجاني اما همينكه پنج خط مينويسيم ميخواييم يه مشتري براش جور كنيم. اين كاري كه شما كردي با ارزشه اما همچين كار سختي هم نيست .درسته وقت گذاشتي و زحمت كشيدي . اما نميتوني مدعي بشي چون تو داشتي مينوشتي بفروشي نبايد كسي ديگه بياد مجاني بزاره واسه دانلود. شما زحمت كشيدي جاي خودش اما ببين اون آدمي كه زحمت كشيده و داره با خلوص نيت مياد زحمتش رو بدون هيچ چشم داشتي در اختيار ديگران ميزاره چقدر كارش درسته.
شما چون نوشتي ناراحت ميشي زحمتت هدر بره اما انتظار داري اون آدمي كه درست به اندازه شما زحمت كشيده و داره مجاني ميزاره واسه دانلود از حرف شما ناراحت نشه. در هر حال بنده كه ازكد باز استقبال ميكنم و از ويكي عزيز هم به خاطر اين تواضعش ممنونم. در ضمن اينقدر شما از ايكس تشكر نكن و همون قدر هم ايكس از شما(چه نوني به هم قرض ميديد

I,NoBody
چهارشنبه 12 تیر 1387, 17:18
آقا/خانم perlinpars صحبت شما کاملا متینه و من هم باهاش موافقم.
خود من چند بار شده که نیاز به یه اسکریپت داشته و با وجود اینکه تاپیک زدم و نتیجه نگرفتم، بعد از اینکه مشکلمو حل کردم، کدشو گذاشتم. چون به نظرم اومده که احتمالاً ممکنه یه وقتی مشکل سایرین هم باشه.
ولی همونطور که گفتید، با خلوص نیت.
من خیلی از این بحث های خاله زنکی توی تاپیک ها خوشم نمیاد. ولی این آقای wikipedia اولش از در تیکه پرونی وارد شد، اما تا دید یه نفر ممکنه یه چیزی گیرش بیاد، ترجیح داد وقت بذاره و ...
این کارش خیلی منو ناراحت کرد(گرچه این وسط من هیچ کاره بودم)
به هر حال اگه اشتباه می کنم، از wikipedia معذرت میخوام.
هر کس خودش قضاوت میکنه.
بهتره بحث همینجا تموم بشه

mahdi-vb
چهارشنبه 12 تیر 1387, 18:54
دوست عزيزم به نظرم رسيد چيزي رو بگم.

پس بزار من هم جوابت رو بدم !!


ما خودمون از هزارتا كد خارجي استفاده ميكنيم مجاني اما همينكه پنج خط مينويسيم ميخواييم يه مشتري براش جور كنيم

اين رو من کاملا تايد ميدنم ولي اکثر اين برنامه ها ما دزدي هستند مثلا خود شما چنتا CD ويندوز تو خونتون دارين 98 & XP , sp1 , sp2 , sp3 & Vista .. براي کدوم يکشي پولي به ماکروسافت دادين ولي ميدوني همون امريکاي بدبخت بايد خدا تومن پول اين برنامه ها رو بده ! متاسفانه تو کشور ما کسي که بياد و يه کار خيلي کوچيک فتوشاپ رو انجام بده مثلا کله يکي رو بکنه بزار روي تن يکي ديگه خيلي براش ارزش قاعل هستيم ( واي .. يارو خداي کامپيوتر هست ) و يه برنامه نويس حتي از نعمت توجه مردم هم محرومه حالا اين به درک چيزي که مد نظر منه و خيلي مهمه اينه و بايد ببخشيد که از اين جملات استفاده ميکنم چون خيلي عصباني هستم اينه که تو شهر ما يک کارگر خيلي معمولي که بيات دستشوي ها رو تميز کنه روزي 10000 ( 2 روز ميشه 2000) تومن ميگيره من 2 روز تکميل کار کردم و با 3 تا زبان برنامه نويسي PHP , VB6 کار کردم DLL ساختم .. با زبان هم SQL کار کردم و دست مزد من 15 هزار تومن تايين کردم يعني حتي از اون کار گري که دستشوي تميز ميکنه کمتر خوب دوست عزيز اگه اين جوري پيش( بره با عرض پوزش از همه برنامه نويسان ) همه برنامه نويسان ايران برنامه نويسي رو ول ميکنن و ميرن دستشوي تميز ميکنند تا خرج زن و بچشون رو در بيارن اين طوري هيچ برنامه نويسي تو ايران باقي نميمونه .


اين كاري كه شما كردي با ارزشه اما همچين كار سختي هم نيست .درسته وقت گذاشتي و زحمت كشيدي . اما نميتوني مدعي بشي چون تو داشتي مينوشتي بفروشي نبايد كسي ديگه بياد مجاني بزاره واسه دانلود

من هم همچين ادعاي نکردم حتي تو يکي از پست هام گفتم : چيکار کنم ادامه بدم !!


شما زحمت كشيدي جاي خودش اما ببين اون آدمي كه زحمت كشيده و داره با خلوص نيت مياد زحمتش رو بدون هيچ چشم داشتي در اختيار ديگران ميزاره چقدر كارش درسته.

درمورد ويکي عزيز هم من و آقاي I,NoBody در چند پست جواب درستي داديم ايشون ميتونستد به جاي تيکه پروندن همون اول اعلام کنند که خودشون مينويسند نه اينکه بعد از اينکه من کارم تموم شد اين اسمش ضايع کردن وقت مردم هست عزيز
من هم مثل I,NoBody فکر میکنم بهتره این بحث تموم بشه

به حر حال من براي فروش يه تايپ جدا دادم »» http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=99870

1p30
پنجشنبه 13 تیر 1387, 23:07
یعنی یک برنامه نویس حاضره برای 15 هزار تومان چنین کاری بکنه
جالبه
برادر من الان تو دنیا برای طراحی دیتا بیس میلیون پول می گیرن
هرچی هم باشه با این قیمت فوش دادی به برنامه نویس ها
یک رکورد هم باشه...

mahdi-vb
جمعه 14 تیر 1387, 00:19
یعنی یک برنامه نویس حاضره برای 15 هزار تومان چنین کاری بکنه
جالبه
برادر من الان تو دنیا برای طراحی دیتا بیس میلیون پول می گیرن
هرچی هم باشه با این قیمت فوش دادی به برنامه نویس ها
یک رکورد هم باشه...

دمت گرم خیلی دوست دارم رفیق

ali-k
جمعه 14 تیر 1387, 20:24
اقایون دعوا نداره که :)

یک راه خوبش این هست که آنهایی که به این دیتابیس نیاز دارند (استفاده تجاری یا نیاز شدید) و مشخص هم هست اعلام کردند تشریف ببرند و با قیمت خوبی که اعلام کردند خریداری کنند.

دوست عزیزمان هم که قصد گذاشتن برای دانلود رایگان را داشتند یک مدتی صبر کنند مثلا دو هفته دیگه بزارند برای دانلود که دوستانیکه علاقه مند هستند خریداری کنند.


خلاصه دو جمله بالا: اگر استفاده تجاری میخواید بکنید بخرید اگر برای استفاده غیر تجاری میخواید مجانی دانلود کنید.

wikipedia
شنبه 15 تیر 1387, 17:11
آقا/خانم perlinpars صحبت شما کاملا متینه و من هم باهاش موافقم.
خود من چند بار شده که نیاز به یه اسکریپت داشته و با وجود اینکه تاپیک زدم و نتیجه نگرفتم، بعد از اینکه مشکلمو حل کردم، کدشو گذاشتم. چون به نظرم اومده که احتمالاً ممکنه یه وقتی مشکل سایرین هم باشه.
ولی همونطور که گفتید، با خلوص نیت.
من خیلی از این بحث های خاله زنکی توی تاپیک ها خوشم نمیاد. ولی این آقای wikipedia اولش از در تیکه پرونی وارد شد، اما تا دید یه نفر ممکنه یه چیزی گیرش بیاد، ترجیح داد وقت بذاره و ...
این کارش خیلی منو ناراحت کرد(گرچه این وسط من هیچ کاره بودم)
به هر حال اگه اشتباه می کنم، از wikipedia معذرت میخوام.
هر کس خودش قضاوت میکنه.
بهتره بحث همینجا تموم بشه


چیزی که هست، من اگر باکسی شوخی میکنم،کسی حق نداره پا برهنه به پره وسط.
من با کسی که شوخی کردم ناراحت نشد ،حالا شما چتونه؟
مگه با شما بودم.

البته ...
البته ...
من به دلیل وقت کمی که دارم بیشتر مواقع به تمامی پست ها توجه نمیکنم.
مساله ی دیگری که هست ما اگر با کشور های دیگر هم کار کنیم نمیاییم جارررر بزنیم بگیم ما هم بلدیم ....
چه برسه یک پایگاه داده کوچک ....
در کل تنها قاضی رو خدا میدونم.
با تشکر از دوستمون perlinpars که با نگاهی به دور از منفعت شخصی به این قضیه نگاه کردند.
یا حق/

matrix_nag2000
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 14:02
پس کو! می گفتی واسه دانلود میزاری؟

ali-k
پنجشنبه 22 اردیبهشت 1390, 12:36
پس کو! می گفتی واسه دانلود میزاری؟
من اماده کردم دیتابیسش را یک جدول مای اس کیو ال هست با تاریخ و مناسبت اگر خواستی ایمیل بزن برای خرید :)