مشاهده نسخه کامل : وصل شدم به اينترنت با ديش ماهواره
saeedlove
جمعه 28 فروردین 1383, 15:36
سلام من ديش ماهواره دارم ميخوام بدونم چه جوري ميشه با ديش به اينترنت وصل شد آيا كارت خاصي ميخواد من هيچ اطلاعي ندارم فقط 2 تا ديش يه كامپيوتر و يه مودم دارم و ميخوام به ماهواره به اينترنت وصل شم و نميدونم بايد چيكار كنم اگه كسي لطف كنه بگه من از اول اول چيكار كنم ثواب داره مرسي
Peyman-Pop
جمعه 28 فروردین 1383, 15:58
نیاز به یک کارت مخصوص به اسم DVB دارید که بسته به سرعت و امکانات اون از 90 تومن به بالاست بهترین اون هم حدود 200 تومن هست .
بجز اینها نیاز به یک اکانت مخصوص دارید که قیمت اون هم از 80 تومن در ماه به بالاست .
jacksixteen1987
جمعه 28 فروردین 1383, 16:05
پيمان جان يعني اگه با اين كارت DVB رو داشته باشي ديگه تا اخر عمر ميشه با همون كارت با 200 تومن وارد اينترنت شد؟
saeedlove
جمعه 28 فروردین 1383, 16:33
يه دفه بگو بيخيال شيم ديگه اون اكونت كه گفتي بايد يعني ماهي 80 هزار تومن بديم چهجور اكونتي هست مگه
Peyman-Pop
شنبه 29 فروردین 1383, 04:34
اون اکانت مربوط به ایران نیست و سرعت اون هم از 25kb به بالاست ، یعنی هشت برابر سرعتی که الان دارید .
البته این جزو کمترین سرعت هاست ، حتی تا 500kb و بالاتر هم هست .
jacksixteen1987
شنبه 29 فروردین 1383, 17:22
پيام نمي خواي جواب ما رو بدي؟
Peyman-Pop
شنبه 29 فروردین 1383, 17:28
آقا اسم من پیمان هستش ;-)
در مورد سوالت اگر اون کارت رو داشته باشی و ماهی 80,000 تومن یا بیشتر برای اون اکانت پر سرعت بدی همیشه میتونی از اینترنت با سرعت عالی استفاده کنی .
Amir Hossein
دوشنبه 31 فروردین 1383, 08:45
جل الخالق بابا اين موضوع كه يه جاي ديگه هم مطرح شده كه
akaveh
پنجشنبه 03 اردیبهشت 1383, 23:44
سلام
آقا آيا براي اتصال به اينترنت از طريق ديش از همون LNB هايي استفاده ميشه كه براي ديدن كانال هاي تلويزيوني استفاده ميشه يا نه فرق مي كنه ميشه يكي يكم توضيح بده چون تو اين رابطه واقعا هيچ تجربه اي نداشتم و نمي دونم و دوست دارم بدونم
NextWorld IT
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 01:22
با سلام
وصل شدن به اینترنت با ماهواره به این راحتيا نيست چراکه این سيستم به two-ways connection معروف هست يعنی شما داراي send/receive هستيد. و به دليله اینکه dish و LNB شما بايد قابليت send کردنه data رو داشته باشه نصب این سيستم ها در همه جاي دنيا با مهدوديت هاي در پيشه روست و فقط بايد بوسيله کارشناسانه این حرفه انجام بشه چون ممکن هست که براي سيستم هاي ديگه با توجه به اینکه تعداد زيادی ماهواره geostationary در مدار زمين وجود داره اختلال شود البته اگر اشتباه نصب شود. ولی بسياری از این سيستم استفاده ميکنند. البته راه ديگری هم وجود داره اون هم این هست که دريافت از طريقه ماهواره باشه و send رو بوسيله cable انجام داد که هزينه این سيستم بسيار بالا خواهد بود. در هر حال این سيستم براي مسارفه خانگی پيشنهاد نميشود
با تشکر.
iranexplorer.net
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 02:58
چرا پیشنهاد نمیشه؟ خیلی هم خوبه.. احتیاجی به cable برای send نیست... همون dialup لاک پشتی کافیه....
نصفه ISP های ایران یک 512 دارن از ماهواره با یک 64 لاک پشتی از مخابرات... دارن به ملت سرویس میدن....
این کارو واسه خونه هم میشه انجام داد... هیچ کار پیچیده ای هم نیست...!
سرویس خوب خواستین، به ایران اکسپلورر ایمیل بزنین :wink: --> ( تبلیغ تجاری ممنوع :idea: )
NextWorld IT
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 03:29
چرا پیشنهاد نمیشه؟ خیلی هم خوبه.. احتیاجی به cable برای send نیست... همون dialup لاک پشتی کافیه....
نصفه ISP های ایران یک 512 دارن از ماهواره با یک 64 لاک پشتی از مخابرات... دارن به ملت سرویس میدن....
سرویس خوب خواستین، به ایران اکسپلورر ایمیل بزنین :wink: --> ( تبلیغ تجاری ممنوع :idea: )
عرض شود كه من زياد نديدم مردم cable با نصب 1 روزه و سرعته بالا رو ول کنند و با ماهواره به اینترنت وصل شوند بخاطره همين براي مسارفه خانگی پيشنهاد نکردم
من معزرت ميخوام فراموش کرده بودم تو خونه هاي ایران همگی از اینترنت با connection از ماهواره استفاده ميکنن :!: :?: :!:
در ضمن عزر ميخوام اگر با post قبليم بيزينس شما رو بهم زدم . :idea:
به همه توصيه ميکنم که برن و در ماه کلّی پول خرج کنن که جناب ایرانکسپلورر براشون satellite connection راه بندازن با سرويس خوب :arrow: 8O
iranexplorer.net
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 04:41
فقط اینو به شما بگم که ما اصلا توی کار سرویس ماهواره نیستیم... هیچ منافعی هم در این زمینه نداشتیم و نداریم.... فقط آشنا زیاد داریم که می تونیم معرفی کنیم در بیشتر نقاط کشور. فقط همین!
کسی هم نخواست بگه همه ملت داره سرویس ماهواره استفاده می کنند. به یک درصد هم نمیرسه!
هدف از ارسال اون مطالب هم ، فقط آگاهی دادن به ایشون بود... شما که در ایران زندگی نمی کنید، نمی تونید در مورد شرایط اینترنت اینجا نظری داشته باشید.
و در نهایت اضافه کنم، هیچ وقت بحث جنجالی و برداشت منفی نکنید چون من اصلا دنبال مسائل حاشیه ای در این انجمنها نیستم و ادامه نمیدم... شما هرجور دوست داری رفتار کن... می تونید زیر این مطلب کلی برداشت و تفسیر کنید.... مختارید :wink:
R_chizari
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 16:11
عرض شود كه من زياد نديدم مردم cable با نصب 1 روزه و سرعته بالا رو ول کنند و با ماهواره به اینترنت وصل شوند بخاطره همين براي مسارفه خانگی پيشنهاد نکردم
من معزرت ميخوام فراموش کرده بودم تو خونه هاي ایران همگی از اینترنت با connection از ماهواره استفاده ميکنن :!: :?: :!:
در ضمن عزر ميخوام اگر با post قبليم بيزينس شما رو بهم زدم . :idea:
به همه توصيه ميکنم که برن و در ماه کلّی پول خرج کنن که جناب ایرانکسپلورر براشون satellite connection راه بندازن با سرويس خوب :arrow: 8O
درود
دوست خوبم صحبتهاي شما پيرامون قيمت بالاي اينترنت ماهواره اي صحيح است.
البته در ايران نيز از اينترنت cable خبري نيست :D بنابر اين مقايسه بين سرعت و قيمت dial-up & satellite است.
به جهت اينكه ديشهاي send & receive منع قانوني داشته و به افراد عادي مجوز داده نميشود و مجازات سنگيني هم دارد امروزه از ديش جهت دريافت و از dial-up جهت ارسال در ايران استفاده ميشود كه البته هزينه شارژ ماهانه دريافت + هزينه تلفن به سرعت بالاي آن براي كاربر خانگي هنوز نمي ارزد.
شاد باشيد
چيذري
NextWorld IT
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 19:31
روز خوش
انتظار نداشتم که شما از حرفهاي من این نظريات رو برداشت کنيد حرفی که من زدم صحيح بود و جناب چيذری هم اونو تصديق کردند..
ارسال اول من هم کاملا جنبه کلّی داشت و هيچ ارتباطی هم به کشور نداره در ضمن من کاملا از شرايط اینترنت ایران مطلع هستم
شما گفتيد که چرا براي مسارفه خانگی نميشه از این سيستم استفاده کرد منم دليلشو بهتون گفتم ..و جناب چيزری هم همينطور
هدف يادگيريست نه بحث جنجالی اميدوارم که بر من خرده نگرفته باشيد دوست گرامی من همچنان شاگرده شما هستم
با تشكر
sirvan
شنبه 12 اردیبهشت 1383, 23:49
من با هزینه 220هزار تومان اینترنتی(one way) رو به شما میدم که علاوه بر سرعت 128k دائم، امکان سفارش دادن فایل به صورت آنلاین و دریافت اون به صورت آفلاین(یعنی بدون هزینه مخابرات و آی اس پی)رو داره.
NextWorld IT
شنبه 12 اردیبهشت 1383, 23:54
NO ADS PLZ[hr:25b4b6d8c1]
sirvan
یکشنبه 13 اردیبهشت 1383, 00:02
من میتونم که آموزشی رو به شما بدم که اینترنتی(one way) رو به شما بده که علاوه بر سرعت 128k دائم، امکان سفارش دادن فایل به صورت آنلاین و دریافت اون به صورت آفلاین(یعنی بدون هزینه مخابرات و آی اس پی)رو داره.
اینجوری خوبه Mr.nextworldit
یادت باشه اینجا ایرانه و منه متخصص...
پس 10% حق بده یا فونته تبلیغات نه رو کمی کوچیکتر!
NextWorld IT
یکشنبه 13 اردیبهشت 1383, 00:07
عجب 8O
بفرمايد :arrow:
Majid
یکشنبه 13 اردیبهشت 1383, 11:28
آقا ميتونيد كارتهاي DVB خوب رو اينجا پيشنهاد بدين كه چيا هستش؟ همچنين هزينه هاي اكانتهاي پهناي باند رو ميتونيد اينجا بنويسيد؟
ممنونم
مجيد
kami_mz
یکشنبه 13 اردیبهشت 1383, 11:51
آقا ميتونيد كارتهاي DVB خوب رو اينجا پيشنهاد بدين كه چيا هستش؟ همچنين هزينه هاي اكانتهاي پهناي باند رو ميتونيد اينجا بنويسيد؟
ممنونم
مجيددقيقا اين سوال منم هست.
R_chizari
یکشنبه 13 اردیبهشت 1383, 12:45
درود
حال كه اجازه گفتگو در مورد اين مبحث (كارتهاي ماهواره جهت استفاده براي اينترنت) توسط مديريت محترم سايت داده شده ٬ دوستان فعلا اين توضيحات را داشته باشيد در حال دريافت مدلها و قيمتها از منابع معتبرتر هستم كه بزودي در انجمن درج خواهم كرد.
چيذري
================================================
ماهواره
مكان يكي از موانع اصلي در دستيابي اغلب شركتها بـه سـرويسهاي پهناي بـانـد مـحـسوب مي گردد . تماسهاي ماهواره اي از مزيت مهمي برخوردارند و آن اينكه كاربران صرفاً با مجهز شدن به يك ديش دريافت كننده سيگنال قادرند به سرويسهاي پهناي باند با سرعت بارگيري بالا دست پيدا كنند . لكن داده هاي upload شده كماكان متكي بر خطوط تلفن استاندارد مي باشند ، چرا كه سرمايه گذاري بر ايستگاههاي uplink ماهواره اي مستلزم هزينه اي گزاف است . حال با توجه به اين اوصاف آيا ماهواره انتخاب مناسبي براي اغلب كاربران مي باشد يا خير ؟
درحال حاضر در بريتانيا حدود 5 ميليون خانوار ، داده هاي ديجيتالي خود را از طريق ماهواره دريافت مي كنند ، البته رفته رفته با افزايش dish هاي روي بام ، شاهد گسترش روز افزون دسترسي اينترنتي ماهواره اي خواهيم بود تا جايي كه ميزان اين در خواستها از تعداد جدول مسابقات فوتبال هم پا را فراتر خواهد گذارد .
لكن بايد يادآور شد كه استفاده از سيستم پهناي باند ماهواره اي به همين سادگيها هم كه فرض مي شود نبوده و صرفاً بـه اسـتفاده از ديـش و تمـاسهاي مـاهواره اي جـهت ارسال و دريافت داده هاي اينترنتي محدود نمي شود چرا كه هنوز هيچ استاندارد تعاملي دقيقي در بازار وجود ندارد .
با اين حال در آينده شاهد تغييراتي در اين روند خواهيم بود . با توجه به نظريه تحليگران ، بازار ماهواره از 200 ميليون دلار آمريكا در سال 1999 به 37 بيليون دلار تا سال 2008 افزايش مي يابد و شركتها جهت دستيابي به استانداردي آزاد در زمينه رابـط مـاهـواره اي مـشــتريان (CPSI) تــلاش مي كنند . اين امـر مشـتريان را از خـريد ديـش مـاهواره اي اخـتصاصي ، رمـزگشـا و ديـگر ابزار سخت افزاري از يك تأمين كننده خدمات خلاص كرده و سبب گسترش بازاري بالقوه مي گردد .
محدوديتها :
هم اكنون به سبب نحوه عملكرد و پيچيدگي تماسهاي ماهواره اي با اقبال گسترده اي روبرو نيستيم . به عنوان مثال ، در سيستمهاي اوليه همچون Hughes Electronics Direc PC و Sky Digital Open Services نيازمند برقراري دو تماس مي باشيم . يكي كابلهاي كواكسيال كه جهت دريافت داده به كار رفته و از ديش ماهواره تغذيه مي شوند ، و ديگري مودم جهت اتصال به ISP موجود . درخواست HTTP براي صفحه وب داراي يك ” كد تونل دهي “ ارائه شده توسط نرم افزار Direc PC مي باشد . اين كد سبب هدايت مجدد درخواست به مركز عملياتي شبكه DirecPC شده و پس از باز شدن كد تونل دهي ، درخواست به سايت مورد نظر ارسال شده و سپس داده بازگشتي به ماهواره و ديش كاربر ارسال مي گردد .
اين به معناي آن است كه ميزان تأخير سيستم بالاست و اين نه تنها به تأخير زماني در انتقال داده از ( به ) ماهواره ثابت – حدود 0.25 ثانيه براي 35000 كيلومتر – بلكه به ميزان ورودي كاربران كه حداكثر تا 56 كيلوبيت ميباشد نيز بر مي گردد . البته اين ارتباط نامتقارن جهت پيمايش در وب ، جايي كه ميزان اطلاعات داون لود شده بيش از داده هاي upload ( بارگذاري ) شده مي باشد مناسب به نظر مي رسد لكن به هنگام تماسهاي مستقيم مسئله تا حدودي متفاوت است .
لكن اغلب سيستمهاي كنوني همچون starband از تماسهاي كواكسيال چه براي داون لود كردن و چه upload كردن استفاده مي كنند . يكي از مزاياي اين روش ، افزايش سرعت مي باشد . به ترتيبي كه نرخ انتقال داده بارگذاري شده تا ميزان 150 كيلوبيت و نرخ بارگيري داده تا 500 كيلوبيت افزايش مي يابد . از ديگر مزاياي اين روش تنظيم دقيقتر ديش ماهواره و برخورداري از دو مدل تماس به كارتهاي pc مي باشد . سـرعت تـماس بـا تـوجه به سايت مورد نظر كاربـر و شـرايط جـوي متـغيرمي باشد ، لكن starband مدعي است كه حداقل سرعت بارگيري آن 150 كيلوبيت و متوسط سرعت upload آن 50كيلوبيت مي باشد .
طرف مخاطب starband كاربران خانگي و شركاي آمريكايي همچون Radio Shack و EchoStar مي باشند . مودم ماهواره از USB جهت اتصال به pc ميزبان استفاده مي كند و starband به طور رسمي از تماسهاي اترنتي استفاده نمي كند . لكن مي توان تماس دهنده هاي اترنتي در مودم را از طريق برداشتن آداپتور اضافي USB فعال نمود . در ضمن مي توان به يك روتر – معمولاً BEPSR11 يا BEPSR41 متصل شده و به اين ترتيب starband pc تبديل به gateway اي براي lan مي گردد . مسرياب ، مجهزبه ترجمه آدرس شبكه ( NAT) مي باشد كه اين قابليت سبب به اشتراك گذاري يك آدرس IP منفرد ميان 253 PC مي گردد . در ضمن داراي سرور DHCP جهت توزيع آدرسهاي فردي به ماشينهاي روي شبكه مي باشد .
با وجود اينكه starband رسماً از چنين قابليتي پشتيباني نمي كند ، لكن شركت دستورالعملهايي جهت بهره گيري از اين قابليت و پياده سازي آن بر روي وب سايت خود با استفاده از نرم افزار winproxy را فراهم مي كند . ( جهت بارگيري آن مي توانيد به سايت creator ositist به آدرس www.ositis.com مراجعه نماييد ).
انتخاب رايگان :
در اروپا شركتهايي همچون Europe Online ، Star Speedeer وStrato سرويسهايي همچون Direc pc ارائه ميدهند با اين تفاوت كه شما نيازي به خريد مجموعه اي از سيستمهاي اضافي نداريد . در صورتي كه صرفاً نيازمند خريد يك ديش مناسب مي باشيد به بورد رمزگشايي ويدئويي ديجيتالي متصل شده و ديش را در محل مناسب مطابق با ماهواره Europe*star1 يا Europe*star B قرار دهيد . با عضويت در اين بخش مي توانيد به سرعتهاي داون لود بالا دست پيدا كنيد . اين در حاليست كه هنگام اتصال به DirecPC نيازمند مودم يا لينك ISDN به ISP موجود مي باشيد .
تا كنون هيچ معادلي براي starbank در بريتانيا وجود ندارد و اين امكانات صرفاً محدود به ايالات متحده مي باشند . ماهواره هاي تحت استفاده يعني GE-4 و Telstar7 در مدارهاي ثابتي در طول جغرافيايي غربي 110 و 119 درجه قرار دارند . شركاي تلويزيون ماهواره اي اين شركت ، همچون Dish Network از ماهواره هاي Echostar در منطقه مشابهي در منطقه 110 و 119 قرار دارند .
به مانند DSL ، موارد مهم در ارتباطات ماهوره اي ، مسئله ” عدم تقارن “ ، و ” تأخير “ مي باشد . سرعت داون لود روش فوق الذكر ممكن است قابل توجه باشد لكن upload درخواستهاي http و ديگر داده ها كند تر بوده و فاصله محسوسي ميان صدور يك درخواست و انتقال داده از ديش وجود دارد . ضمناً ظرفيت ماهواره اي مشابه شبكه هاي كابلي مي باشد ، يعني استفاده تعداد زيادي كاربر از تعداد كمي فرستنده – گيرنده سبب كاهش سرعت تماس در ساعت اوج مصرف مي گردد .
تماس پهناي باند ماهواره اي : گرچه تماسهاي ماهواره اي از سرعت داون لود بالايي برخوردارند لكن تماسهاي upload محدود به ارتباطات باند پايه مي باشد . پس از احضار سايتي از تأمين كننده خدمات ، اطلاعات به ايستگاه uplink رفته و داده ها به ديش دريافت كننده ارسال مي شوند .
برگرفته از : irirw
imanksg
یکشنبه 13 اردیبهشت 1383, 12:48
مرسي جال بود
sirvan
دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 11:54
حالش رو ببريد:[hr:8af2c78566]
اين فايل مقايسه كارت هاي مطرح موجود هستش.
R_chizari
سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 16:11
ممنونم
مجيد
درود
سايت زير منبع معتبري در رابطه با انواع كارتهاي تاييد شده دي وي بي ميباشد و همچنين نماينده آن را نيز در ايران معرفي كرده است.
2 سرويس دهنده ايراني معرفي شده يكي با قيمت ماهيانه 12000 تومان و ديگري 30000 تومان ٬ اولي با محدوديت 500 مگابايت داونلود در هر ماه با سرعت 512 فعاليت ميكند اما دومي بعد از دريافت 500 مگابايت با سرعت 512 سرعت را به تدريج به 128 ميرساند اما داونلود محدوديت نداشته و free است.
كارتها هم چندين مدل معرفي شده اند و مورد تاييد ميباشند. از 90000 تومان الي 150000 تومان.
خودتان سايت را مشاهده بفرماييد. ميتوانيد از طريق تلفن هر نماينده اطلاعات بيشتري نيز كسب كنيد.
http://www.eutelsat.net
شاد باشيد
چيذري
sirvan
سه شنبه 22 اردیبهشت 1383, 00:07
اگه چیپست مین بورد تان VIA هستش ، مواضب باشید که Skystar2 B2C2 رو به هیچ وجه نگیرید.