PDA

مشاهده نسخه کامل : اجرای برنامه دلفی حاوی bde در کامپیوتر دیگر



uaeeslami
دوشنبه 20 اسفند 1386, 23:24
سلام می خواستم بپرسم چطوری می شه که پروژه دلفی را در کامپیوتر دیگری اجراکر بدون نیاز به دلفی با تشکر.

Sampro
سه شنبه 21 اسفند 1386, 05:54
اين چه سواليه ؟
همه ي كامپايلر ها هر زمان كه برنامه يا كدتو كامپايل مي كنند يك فايل exe هم درست مي كنند
بعد اون فايل رو اجرا مي كنند و نتايج رو به تو نشون مي دن .
تو مسيري كه فايل هاي پروژت قرار داره يه فايل exe هم هست.
همونو هر جا بخواي كپي كن .

farhad110
سه شنبه 21 اسفند 1386, 07:36
اين چه سواليه ؟
همه ي كامپايلر ها هر زمان كه برنامه يا كدتو كامپايل مي كنند يك فايل exe هم درست مي كنند
بعد اون فايل رو اجرا مي كنند و نتايج رو به تو نشون مي دن .
تو مسيري كه فايل هاي پروژت قرار داره يه فايل exe هم هست.
همونو هر جا بخواي كپي كن .
منظور اين دوستمون استفاده از ابزار خاصي هست كه با برنامه كامپايل نميشه. ساده ترين حالت زماني پيش مياد كه از BDE استفاده ميكنه. مطمئنا Borland Database Engine روي بسياري از كامپيوتر هاي شخصي كه دلفي ندارند به صورت پيش فرض نصب نشده.

سلام می خواستم بپرسم چطوری می شه که پروژه دلفی را در کامپیوتر دیگری اجراکر بدون نیاز به دلفی با تشکر.
با استفاده از نرم فزار InstallShield

Sampro
سه شنبه 21 اسفند 1386, 08:22
با استفاده از نرم فزار InstallShield

ممنون . نمي دونستم
منظورتون اينه كه با اين نرم افزار (اينستالر) مي شه موتور پايگاه داده (همون BDE) رو تو كامپيوتر مقصد نصب كرد .
من باها ش كار نكردم . ديگه چه كارايي مي شه باهاش انجام داد ؟

farhad110
سه شنبه 21 اسفند 1386, 11:32
منظورتون اينه كه با اين نرم افزار (اينستالر) مي شه موتور پايگاه داده (همون BDE) رو تو كامپيوتر مقصد نصب كرد
بله

ديگه چه كارايي مي شه باهاش انجام داد
به صورت كاملا خلاصه: ايجاد يك package كامل جهت اجرا در سيستم مقصد بدون نياز به كامپايلر. ايجاد كليد در registry ، shortcut در منوي start -> program ، shortcut بر روي desktop و...

farhad110
سه شنبه 21 اسفند 1386, 12:17
جهت مشاهده اطلاعات كامل به لينك زير مراجعه كنيد (وب سايت كمپاني سازنده نرم افزار):
http://www.macrovision.com/

uaeeslami
سه شنبه 21 اسفند 1386, 20:13
سلام من با دلفي يك برنامه نوشتم ولي اگر بخوام فايل exe رو كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نيست اجرا كنم ايراد ميگيرد و اجرا نمي شود براي اجراي بي نياز به دلفي بايد چكار كنم با تشكر

Sampro
سه شنبه 21 اسفند 1386, 21:05
چه خطايي مي ده؟

farhad110
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 10:20
سلام من با دلفي يك برنامه نوشتم ولي اگر بخوام فايل exe رو كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نيست اجرا كنم ايراد ميگيرد و اجرا نمي شود براي اجراي بي نياز به دلفي بايد چكار كنم با تشكر

???
دوست عزيز 2-3 پست بالاتر از پست شما جواب سوال شما بود. نخونديد؟

uaeeslami
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 10:39
با استفاده از نرم فزار InstallShield[/quote]
سلام
من در برنامه از BDE استفاده کردم و برنامه INSTALLSHIELD هم نصب کردم ولی تنها با نصب کردن مشکل من حل نشد و ایرادش هم مربوط به Database Engine می باشد پیش اپیش از همکاریتان متشکرم

farhad110
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 13:32
ولی تنها با نصب کردن مشکل من حل نشد
مگه قرار بود با نصب يك برنامه مشكل شما حل بشه؟
install shield رو جستجو كنيد قبلا آموزش داده شده.

uaeeslami
سه شنبه 28 اسفند 1386, 05:49
سلام من يه سوالي را چند بار مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم
سوال چطوري مي شود در كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نشده پروژه خودم را كه با دلفي نوشته شده اجرا كنم من حتي از طريق inestallshild ستاپ آن را نيز گرفتم ولي باز اجرا نشد با تشكر

farhad110
سه شنبه 28 اسفند 1386, 07:20
سلام من يه سوالي را چند بار مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم
سوال چطوري مي شود در كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نشده پروژه خودم را كه با دلفي نوشته شده اجرا كنم من حتي از طريق inestallshild ستاپ آن را نيز گرفتم ولي باز اجرا نشد با تشكر

من هم چند بار جواب دادم. ظاهرا كه توجه نكرديد:

مگه قرار بود با نصب يك برنامه مشكل شما حل بشه؟
install shield رو جستجو كنيد قبلا آموزش داده شده.

Sampro
سه شنبه 28 اسفند 1386, 07:27
سلام من يه سوالي را چند بار مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم
سوال چطوري مي شود در كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نشده پروژه خودم را كه با دلفي نوشته شده اجرا كنم من حتي از طريق inestallshild ستاپ آن را نيز گرفتم ولي باز اجرا نشد با تشكر

سلام دوست عزيز
سوالتون واضح نيست .
شما لازم نبود چند بار يه سوال رو مطرح کنيد . بار دوم حداقل خطايي کي مه ده رو مي گفتيد يا کاري که برنامتون قراره انجام بده

اولا بگو که برنامت چي کار مي کنه و از پايگاه داده استفاده مي کنه ؟ يا از يک DLL خاص؟ و ...
دوما برنامت در کامپيوتر ديگه بعد از اجرا چه خطايي نشون مي ده . (دونت سند مي ده ؟ يا همون خطاهاي دلفي يا اصلا هيچي نشون نمي ده ؟ ).

uaeeslami
چهارشنبه 29 اسفند 1386, 16:24
سلام من در برنامه از bde استفاده كردم و فكر كنم مشكلم به خاطر
آن باشد براي رفع مشكل استفاده از bde بايد چكار كنم با تشكر