PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد استفاده از هالیوود در پریمیر پرو



rose adler
پنجشنبه 16 اسفند 1386, 21:50
سلام
من هالیوود اف ایکس پرو 5.1 و 5.2 رو نصب می کنم اما توی پریمیر پرو 1.5 نمی تونم ازش استفاده کنم. این مطلب رو هم از سایت های دیگه پیدا کردم
[ برو به درایوی که نصب کردی و پوشه host plugin رو پیدا کن تو این قسمت فایل هایی وجود دارن که اسم برنامه ایی که میخوای پلاگین به اون اضافه بشه رو دارن مثلا نوشته studio.hfx یا premier.hfx اگه میخوای به پریمیر اضافه کنی فایلی رو که اسم پریمیر داره به پوشه پلاگین پریمیر کپی می کنی مشکل حل میشه .]

اولا من اصلا فایل premier.hfx رو تو این قسمت ندارم
و دوم اینکه آیا اصلا این ورژن از هالیوود توی پریمیر پرو کار می کنه یا نه؟؟؟

یه جایی هم دیدم که دو فایل اجرایی برای دانلود کردن گذاشته بودند که مشکل داشتند و دانلود نمی شدند.
لطفا دوستان راهنمایی کنند چه باید کرد؟؟؟

یه سوال دیگه اینکه توی برنامه هالیوود چطور میشه تصویر وارد کرد؟؟؟
مرسی

hossein_ir
جمعه 17 اسفند 1386, 01:03
سلام
من هالیوود اف ایکس پرو 5.1 و 5.2 رو نصب می کنم اما توی پریمیر پرو 1.5 نمی تونم ازش استفاده کنم. این مطلب رو هم از سایت های دیگه پیدا کردم
[ برو به درایوی که نصب کردی و پوشه host plugin رو پیدا کن تو این قسمت فایل هایی وجود دارن که اسم برنامه ایی که میخوای پلاگین به اون اضافه بشه رو دارن مثلا نوشته studio.hfx یا premier.hfx اگه میخوای به پریمیر اضافه کنی فایلی رو که اسم پریمیر داره به پوشه پلاگین پریمیر کپی می کنی مشکل حل میشه .]

اولا من اصلا فایل premier.hfx رو تو این قسمت ندارم
و دوم اینکه آیا اصلا این ورژن از هالیوود توی پریمیر پرو کار می کنه یا نه؟؟؟

یه جایی هم دیدم که دو فایل اجرایی برای دانلود کردن گذاشته بودند که مشکل داشتند و دانلود نمی شدند.
لطفا دوستان راهنمایی کنند چه باید کرد؟؟؟

یه سوال دیگه اینکه توی برنامه هالیوود چطور میشه تصویر وارد کرد؟؟؟
مرسی

سلام دوست عزيز
شما چرا راه دور ميرين
من كه اين رو آموزش داده بودم
توي اين لينك
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=90524

موفق باشيد

rose adler
جمعه 17 اسفند 1386, 09:24
دوست عزیز مرسی از راهنمایی تون
من این تاپیک رو هم خونده بودم اما چون هر چهار لینک مشکل داشت نتونستم هیچ استفاده ای ازشون بکنم و بالاخره نفهمیدم چی شد
حتی لینک پی دی اف راهنما رو هم نتونستم باز کنم
یه اروری می ده که اینترنت اکسپلورر نمی تونه این سایت رو باز کنه
حالا باید چه کنم

rose adler
جمعه 17 اسفند 1386, 19:04
تو رو خدا یکی جواب بده

hossein_ir
جمعه 17 اسفند 1386, 20:20
تو رو خدا یکی جواب بده

سلام
دوست عزيز لينك ها سالما
همين العان تست كردم

rose adler
جمعه 17 اسفند 1386, 23:49
ممنون از شما .
احتمالا مشکل از pc منه که نمی تونم لینک ها رو باز کنم
بازهم ممنون

Phonix_NL
شنبه 25 اسفند 1386, 09:32
خیلی از دوستان این مشکل رو دارن
من خودمم همینطور بودم اما اینو روی یه فروم آسیای شرقی پیدا کردم
به صورت فیلم البته بدون صدا اما هم کامله و هم دقیقانحوه نصب پلاگین،کار با کیجن و اکتیو کردن، و نصب روی
پریمیر رو نشون میده و البته حجمش 5 مگه هر کاری کردم نتونستم کمتر از این فشردش کنم

اینم لینک دانلود آموزش:

http://rapidshare.com/files/99646015/Hollywood_in_premier.7z

امیدوارم مشکل کامل حل شه برای همه

یا حق

hossein_ir
شنبه 25 اسفند 1386, 13:19
خیلی از دوستان این مشکل رو دارن
من خودمم همینطور بودم اما اینو روی یه فروم آسیای شرقی پیدا کردم
به صورت فیلم البته بدون صدا اما هم کامله و هم دقیقانحوه نصب پلاگین،کار با کیجن و اکتیو کردن، و نصب روی
پریمیر رو نشون میده و البته حجمش 5 مگه هر کاری کردم نتونستم کمتر از این فشردش کنم

اینم لینک دانلود آموزش:

http://rapidshare.com/files/99646015/Hollywood_in_premier.7z

امیدوارم مشکل کامل حل شه برای همه

یا حق

سلام
من دوباره تست كردم ولي مشكلي براي دانلود نبود
من ازمرورگر اپرا استفاده ميكنم

omid sarmad
دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:16
سلام
من هالیوود اف ایکس پرو 5.1 و 5.2 رو نصب می کنم اما توی پریمیر پرو 1.5 نمی تونم ازش استفاده کنم. این مطلب رو هم از سایت های دیگه پیدا کردم
[ برو به درایوی که نصب کردی و پوشه host plugin رو پیدا کن تو این قسمت فایل هایی وجود دارن که اسم برنامه ایی که میخوای پلاگین به اون اضافه بشه رو دارن مثلا نوشته studio.hfx یا premier.hfx اگه میخوای به پریمیر اضافه کنی فایلی رو که اسم پریمیر داره به پوشه پلاگین پریمیر کپی می کنی مشکل حل میشه .]

اولا من اصلا فایل premier.hfx رو تو این قسمت ندارم
و دوم اینکه آیا اصلا این ورژن از هالیوود توی پریمیر پرو کار می کنه یا نه؟؟؟

یه جایی هم دیدم که دو فایل اجرایی برای دانلود کردن گذاشته بودند که مشکل داشتند و دانلود نمی شدند.
لطفا دوستان راهنمایی کنند چه باید کرد؟؟؟

یه سوال دیگه اینکه توی برنامه هالیوود چطور میشه تصویر وارد کرد؟؟؟
مرسی
سلام.این فایل رو دانلود کن.
http://www.radsoftwareteam.com/Products/rad-hfx-off.html

Phonix_NL
دوشنبه 05 فروردین 1387, 22:30
بهتر اینه که خودت هالیوود رو نصب کنی و با rename کردن فایلهای پلاگینش برای
Premier pro اونو روی Premier ببری
فایلهایی که موقع نصب رو سیستمت ساخته میشه مشخصات و Host ID
سیستم خودت رو داره و درست تر کار میکنه رو برنامه Premier نصب رو سیستمت

فیلم رو اگر ببینی لازم نیست چیزی رو دانلود کنی
موقع نصب هالیوود پلاگینهای لازم خودکار ساخته میشه فقط باید تغییر Extension پیدا کنه و داخل Premier Plugin Folder کپی
بشه

اگر نمیتونی فیلم رو دانلود کنی یا قابل فهم نیست
بگو آموزش تصویریش رو همین جا بزارم به فارسی

یا حق

:Mohsen:
سه شنبه 06 فروردین 1387, 17:46
اگر نمیتونی فیلم رو دانلود کنی یا قابل فهم نیست
بگو آموزش تصویریش رو همین جا بزارم به فارسی

دوست عزيز اگه لطف كني يه آموزش كم حجم تصويري بزاري ممنون ميشيم

rose adler
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 07:04
سلام
شرمنده من این مدت نبودم. بی نهایت ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادند. ممنون از فیلم که خیلی واضح و گویا بود. اما من بازم به یک مشکل برخورد کردم. و اون اینکه اصلا فولدری به نام en-us توی پلاگین های پریمیرم ندارم. چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازهم تشکر به خاطرجواب ها.

hossein_ir
یکشنبه 25 فروردین 1387, 00:58
سلام
شرمنده من این مدت نبودم. بی نهایت ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادند. ممنون از فیلم که خیلی واضح و گویا بود. اما من بازم به یک مشکل برخورد کردم. و اون اینکه اصلا فولدری به نام en-us توی پلاگین های پریمیرم ندارم. چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازهم تشکر به خاطرجواب ها.

سلام حتما سي دي برنامه مشكل داره
شما يك پوشه با همين نام بسازيد ببينيد مشكل حل ميشه
درضمن از روشي كه من هم توضيح دادم هم ميتوانيد براي وارد كردن برنامه هالييود در پريمير استفاده كرد

Phonix_NL
یکشنبه 25 فروردین 1387, 02:25
اينم آموزش ساده نصب هاليوود براي پريمير پرو CS3 به طور خيلي ساده .

ابتدا بايد HollywoodFX 5 رو همراه كيجنش داشته باشيد
كيجن رو اجرا كنيد و براي اطمينان يكي دوبار روي دكمه GenSeria l بزنيد .
حال اينستالر هاليوود رو اجرا كنيد
زمانيكه از شما سريال خواست سريال حاصله از كيجن رو بهش وارد كنيد
(دقت كنيد كه معمولا موقعي كه پنجره درخواست سريال باز ميشه يه سريال داخلش هست حتما
اونو با سريال حاصله از كسجن عوض كنيد)

http://img.majidonline.com/thumb/150637/h1.jpg (http://img.majidonline.com/show/150637/h1.jpg)
دقت كنيد كه مسير نصب ديفالت برنامه بهترين گزينه هست مگر كسي كه وارد باشه
http://img.majidonline.com/thumb/150638/h2.jpg (http://img.majidonline.com/show/150638/h2.jpg)
بعد از اين بايد صبر كنيد تا برنامه نصب ادامه پيدا كنه تا پنجره درخواست Product Registration باز بشه
http://img.majidonline.com/thumb/150639/h3.jpg (http://img.majidonline.com/show/150639/h3.jpg)
اگر دقت كنيد ميبينيد كه سريالي كه روي پنجره جديد هست با سريالي كه شما با كيجن ساختيد و وارد كرديد فرق ميكنه
اينجاست كه خيليها اشتباه ميكنن و دچار مشكل ميشن
براي كد رجيستري بايد سريال جديد رو كه روي پنجره Product Registration هست رو به كيجن وارد كنيد ضمنا دقت كنيد كه
Machine ID هم درست و دقيق باشه بعد كليد GenCode رو بزنيد تا KeyCode يا كد رجيستري رو بدست بياريد
http://img.majidonline.com/thumb/150640/h4.jpg (http://img.majidonline.com/show/150640/h4.jpg)
روي Enter your KeyCode كليك كرده و KeyCode ساخته شده توسط كيجن رو وارد كنيد .
و Ok كنيد تا نصب كامل شود

بعد از نصب از طريق Windows Explorer روي جايي كه هاليود رو نصب كرديد بريد كه اگر مسير ديفالت رو تغيير نداده باشيد
اينجاست:
C:\Program Files\Pinnacle\Hollywood FX 5
و داخل اين جا دنبال فولدري بگرديد بنام Host Plugin
داخل Host Plugin 3 تا فولدر قرار داره كه با فلش مشخص كردم داخل 2 تاي اولي فايلهايي هست كه بايد تغيير نام داده و كپي كنيم
http://img.majidonline.com/thumb/150641/h5.jpg (http://img.majidonline.com/show/150641/h5.jpg)
داخل فولدر Edition فايلهاي زير هستند
http://img.majidonline.com/thumb/150642/h6.jpg (http://img.majidonline.com/show/150642/h6.jpg)
فايل HfxEdt5.vfx رو به HfxEdt5.prm تغيير دهيد در صورتي كه پريمير رو نصب داشته باشيد فايل اينجوري ميشود بعد از تغيير اكستنشن
http://img.majidonline.com/thumb/150643/h7.jpg (http://img.majidonline.com/show/150643/h7.jpg)
فايل تغيير داده شده رو روي دسكتاپ كپي كنيد

حال سراغ فولدر EditionFilter ميرويم
اين دوفايل درون فولدر مي باشد
http://img.majidonline.com/thumb/150644/h8.jpg (http://img.majidonline.com/show/150644/h8.jpg)
فايل Fl-HfxEdt5.vfx رو به Fl-HfxEdt5.prm تغيير دهيد
http://img.majidonline.com/thumb/150645/h9.jpg (http://img.majidonline.com/show/150645/h9.jpg)
حال فايل Fl-HfxEdt5.prm رو روي دسكتاپ كپي كنيد(كنار فايل قبلي)
http://img.majidonline.com/thumb/150647/h10.jpg (http://img.majidonline.com/show/150647/h10.jpg)
حال هر دو فايل رو در اين مسير Cut-Paste ميكنيم
C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS3\Plug-ins\en_US
http://img.majidonline.com/thumb/150646/h11.jpg (http://img.majidonline.com/show/150646/h11.jpg)

كار تمام هست حال اگر پريمير رو اجرا كنيم در پالت Effects ميتوانيم پلاگين هاليوود رو ببينيم
http://img.majidonline.com/thumb/150648/h12.jpg (http://img.majidonline.com/show/150648/h12.jpg)

براي كار با هاليوود پيشنهاد ميكنم حتما از OpenGL براي رندر كردن استفاده كنيد
براي اينكار خود هاليود رو Easy FX Editor رو اجرا كنيد و از طريق منوي Preview طريق مشخص شده در شكل زير را بدهيد
http://i25.tinypic.com/2rxv0b9.jpg

اميدوارم ساده و كامل توضيح داده باشم و بدرد دوستاني كه ميخوان هاليوود رو نصب و استفاده كنن بخوره

يا حق

rose adler
یکشنبه 25 فروردین 1387, 12:55
با تشکر خیلی ممنون از آموزشها

sajad_n90
پنجشنبه 04 مهر 1387, 14:21
سلام
از آموزش خوبتون ممنون
اگه میشه فیلم فارسیش رو بزارین
راستی اگه لینک دانلود هالیود رو هم دارین بزارین
ممنون