PDA

مشاهده نسخه کامل : مشكل فارسي نوشتن در فتوشاپ Cs2



webroamer
پنجشنبه 02 اسفند 1386, 09:09
با سلام خدمت دوستان عزيز
شايد به نظرتون خنده دار بياد ولي من يه فتوشاپ midel east نصب كردم و فونت هاي ميدل ايست رو هم روي سيستم نصب كردم ولي وقتي كه فارسي تايپ مي كنم حروف رو جدا جدا مي نويسه نمي دونم مشكلش چيه هرچي ور روفتم درست نشد اگه ممكنه راهنمايي كنين .
با تشكر

echessdesign
پنجشنبه 02 اسفند 1386, 14:45
درود بر شما
من Adobe Photoshop CS3 Extended نصب کردم که برای فارسی نوشتن پیش فرض از فونت WinSoft Pro پرو استفاده می کنه و مشکلی ندارم.
لطفا لینک دانلود فونت های east رو قرار دهید.
پاینده باشید.

GFX Master
پنجشنبه 02 اسفند 1386, 14:48
میشه بگی منظورت از فونتای میدل ایست چیه؟! پیشوند یا پسوندشون چیه؟

webroamer
شنبه 04 اسفند 1386, 08:15
با سلام
خدمت دوستاني كه زحمت كشيدن و جواب دادن منظورم از ميدل ايست فونت هايي هست كه پيشوند آنها Me هستش. مثلا
Me Nazanin و . . . .

GFX Master
شنبه 04 اسفند 1386, 14:11
شما از فونتای با پیشوند B استفده کن. مثلا B Yekan

snmsoftpc
شنبه 04 اسفند 1386, 16:20
سلام ...
دوست عزيز احتمالا شما از فتوشاپ كرك نشده استفاده مي كنيد كه خوب از زبان فارسي پشتيباني نميكنه !
اگر مشكل شما اين هست روش هاي زياد و خيلي ساده اي وجود داره كه ميشه اين مشكل را حل كرد
1) استفاده از يك نسخه كرك شده
2) نوشتن در يك برنامه ي ديگر مثل Paint ويندوز و كپي گرفتن از آن و آوردنش در فتوشاپ است
موفق باشيد

GFX Master
شنبه 04 اسفند 1386, 19:56
سلام ...
دوست عزيز احتمالا شما از فتوشاپ كرك نشده استفاده مي كنيد كه خوب از زبان فارسي پشتيباني نميكنه !
اگر مشكل شما اين هست روش هاي زياد و خيلي ساده اي وجود داره كه ميشه اين مشكل را حل كرد
1) استفاده از يك نسخه كرك شده
2) نوشتن در يك برنامه ي ديگر مثل Paint ويندوز و كپي گرفتن از آن و آوردنش در فتوشاپ است
موفق باشيد

این راههایی که شما گفتید دقیقا گردوندن لقمه دور سر میشه!!

بهترین روش برای تایپ فارسی 2 روش ئه:

1- استفاده از فونتای استاندارد فارسی. مثل پیشوند B ها.
2- استفاده از نرم افزارای فارسی نویس مثل مریم - پروین و ...

snmsoftpc
یکشنبه 05 اسفند 1386, 12:40
سلام ...
گزينه دوم بله اما گزينه اول اگر برنامه اي فارسي نتونه بنويسه يعني نميتونه بخونه پس راه دوم بهتره
اما جواب من جواب سوال دوستمون بود نه لقمه چرخوندن عزيز
به هر حال ممنون
موفق باشيد

attajoon
پنجشنبه 09 اسفند 1386, 19:24
سلام دوستان من فتو شاپ cs3 كرك شده دارم ولي وقتي گزينه تايپ ( تايپ تول ) رو انتخاب مي كنم فتوشاپ من error ‌ميده و بسته ميشه . لطفا كمك كنيد

GFX Master
پنجشنبه 09 اسفند 1386, 19:45
سلام دوستان من فتو شاپ cs3 كرك شده دارم ولي وقتي گزينه تايپ ( تايپ تول ) رو انتخاب مي كنم فتوشاپ من error ‌ميده و بسته ميشه . لطفا كمك كنيد

شما نرم افزار میرعماد روی سیستمتون ندارید؟

attajoon
پنجشنبه 09 اسفند 1386, 20:25
شما نرم افزار میرعماد روی سیستمتون ندارید؟

سلام بله من اين نرم افزار را دارم حالا چه كار كنم

GFX Master
جمعه 10 اسفند 1386, 15:47
فونتهای نرم افزار میرعماد با فتوشاپ CS3 مشکل داره.

شما اگر فونتای این نرم افزار رو از پوشۀ فونتهای ویندوز پاک کنید متوجه میشید که فتوشاپ براحتی اجرا میشه و مشکلش حل میشه.

طراحان نرم افزار میرعماد برای حل این مشکل یه Patch ارائه کردن که میتونید از آدرس زیر دانلود کنید:

http://www.maryamsoft.com/

از منوی سمت چپ گزینۀ ارتقاء و Download رو انتخاب کنید و فایل ارتقای میرعماد 2.1 رو دانلود کنید و نصب کنید.

با اینکار قاعدتا باید این مشکل رفع بشه.

attajoon
جمعه 10 اسفند 1386, 19:41
خيلي ممنون

سايت فقط مجيد آنلاين

مرسي

دستتون درد نكنه

مشكلم حل شد

ممنون سارا جون

attajoon
جمعه 10 اسفند 1386, 21:28
سلام
مشكل من از نرم افزار ميرعماد بود

رفتم تو سايت اش و Patch ‌ورزن جديد ميرعماد 2 رو گرفتم ولي الان نياز به كد فعال ساز داشت كه يك پنجره باز ميشه كه نبشته صبر كنيد و تا وسط ميره ولي اتفاقي نميفته

چكار كنم استاد ؟ :cry:

memol_515
شنبه 11 اسفند 1386, 00:01
اين مشكل رو همه محصولات شركت مريم دارن، شما لازم نيست كار خاصي بكني، يكي دو ساعتي صبر ميكني و به حال خودش ميزاريش، خود به خود، حل ميشه:دي

اگه بيشتر از 1 ساعت اينا طول كشيد، يه بار close اش كن، دوباره اجراش كن، اما بالاخره نتيجه ميده، نگران نباش.

موفق باشي

majid-e
دوشنبه 13 اسفند 1386, 20:10
سلام من هم مشکل فارسی نویسی دارم در cs2 بایستی از نرم افزار های نامبرده استفاده کنم ؟

GFX Master
سه شنبه 14 اسفند 1386, 02:21
سلام من هم مشکل فارسی نویسی دارم در cs2 بایستی از نرم افزار های نامبرده استفاده کنم ؟

شما یا باید فتوشاپ CS2 یا CS3 نسخه ME رو نصب کنید یا اینکه از یه فارسی نویس مثل مریم استفاده کنید.