مقالات عكاسي در سايت... [بایگانی] - MajidOnline Forums
جشنواره نوروزی فروشگاه اینترنتی مجید آنلاین

PDA

بازدید نسخه کامل شده : مقالات عكاسي در سايت...

s_mehrdad68
21 فروردين 1383, 12:16
سلام

آقايان و خانمها به دليل يك سري مساپل شخصي كه براي من به وجود آمد نتوانستم مقالاتم را در ايام عيد خدمتتون تحويل بدم.الان تا آخر ارديبهشت وقت آزاد دارم و تصميم گرفتم براتو مقاله در سابجكتهاي مختلف بنويسم.پس به سابجكتهايي كه فعلا نوشتنشان برايم امكان پذير است راي بدهيد تا بنويسم.

مهرداد سماواتي

H-assan
22 فروردين 1383, 01:56
آقا مهران حالا كدموش رو زودتر برامون مي فرستي؟؟؟

Peyman-Pop
22 فروردين 1383, 05:52
مهران کیه مهرداد .

ولی‌ جای قدر دانی‌ داره آقا مهرداد برای این تصمیم شما .

H-assan
22 فروردين 1383, 11:40
ببخشيد اشتپاه چاپي بود ممنون از تصحيح شما :oops:

s_mehrdad68
22 فروردين 1383, 18:30
با سلام

دوستان و آسان جان هركدام كه شما زودتر بگيد من هم مينويسم براي من فرق نميكند كدام را زودتر يا دير تر بنويسم مهم تصميم شماست.

خيلي متشكر پيمان عزيز وظيفه است.

موفق باشيد

Majid
22 فروردين 1383, 21:10
آقا اگر يكي مقاله همه اينا رو بخواد بايد چطوري انتخاب كنه آقا :wink:

مجيد

davoodvajdi
22 فروردين 1383, 23:14
مهرداد جان از اینکه تصمیم به نوشتن مقاله در مورد اصول عکاسی گرفتید خوشحالم ولی سوالی که در اینجا برای من پیش امده طریقه نوشتن این مقالهاست مثلا عکاسی پرتره که خودش به تنهای یه مبحث مفصل رو نیاز داره چگونه در 20 -30 خط میشه بیان کرد یا اصول وقواعد عکاسی طبیعت ودر مورد تکنیک های اولیه Open Flash و Super Exposure و Double Exposure با دوربینهای کامپکت که نمیشه انجام داد و افرادی که دوربین رفلکس دارند طریقه انجام این تکنیکها رو بلدن وبه راحتی این کار هارو انجام میدهند می مونه خلاقیت که بستگی به عکاس داره وتجربش به هر حال به نظر من با توجه به عکاسی دیجیتالی و نداشتن مشکلات انالوگ بهتر اصول صحیح کادر بندی را اموزش بدین که مشکل اکثر مردم ایران هستش که کلا بر میگرده به نداشتن سواد بصری بر عکس کشور های غربی ..... بگذریم
فکر کنم اگه این مبحث کاملا اصولی اموزش داده بشه قابل استفاده برای گرافیک کار ها هم باشه مخصوصا نقاط طلایی و نحوه گردش چشم در تصویر که پایه کادر بندی هستش

s_mehrdad68
23 فروردين 1383, 13:32
با سلام

مهرداد جان از اینکه تصمیم به نوشتن مقاله در مورد اصول عکاسی گرفتید خوشحالم ولی سوالی که در اینجا برای من پیش امده طریقه نوشتن این مقالهاست مثلا عکاسی پرتره که خودش به تنهای یه مبحث مفصل رو نیاز داره چگونه در 20 -30 خط میشه بیان کرد یا اصول وقواعد عکاسی طبیعت ودر مورد تکنیک های اولیه Open Flash و Super Exposure و Double Exposure با دوربینهای کامپکت که نمیشه انجام داد و افرادی که دوربین رفلکس دارند طریقه انجام این تکنیکها رو بلدن وبه راحتی این کار هارو انجام میدهند می مونه خلاقیت که بستگی به عکاس داره وتجربش به هر حال به نظر من با توجه به عکاسی دیجیتالی و نداشتن مشکلات انالوگ بهتر اصول صحیح کادر بندی را اموزش بدین که مشکل اکثر مردم ایران هستش که کلا بر میگرده به نداشتن سواد بصری بر عکس کشور های غربی ..... بگذریم
فکر کنم اگه این مبحث کاملا اصولی اموزش داده بشه قابل استفاده برای گرافیک کار ها هم باشه مخصوصا نقاط طلایی و نحوه گردش چشم در تصویر که پایه کادر بندی هستش

داود جان سلام.بنده به طور كامل پيامت را خواندم و نكات سازنده اي را در آن يافتم.مثل اينكه در كل بايد نكات كلي عكاسي مثل كادر بندي يا امثالهم را درس بدم بعد به گفتن تكنيكهاي ديگر بپردازم.البته شايان به ذكر است كه بنده آن مورد كادربندي را كه گفتيد را قصد داشتم انواع آن و تمام اصول آن را در مقاله اي به نام "اصول عكاسي از منظره"درس بدهم.چشم پس بنده سعي ميكنم اين مقالاتي كه خودم سابجكتهاي آن را(در راي گيري)بيان كردم نوشتنشان را در درجه ي دوم قرار دهم و در درجه ي اول به نوشتن يك مقاله به نام "گرفتن بهترين عكس از يك منظره"اختصاص بدهم.

تشكر از راهنمايتان
موفق باشيد

H-assan
24 فروردين 1383, 10:21
قبول نيست از شنبه ساعت 7 شب آي سپي هاي شيراز خراب شودن ديروز هم كه همه جا تعظيل بود وهيچ سروري جواب نميداد. خلاصه اش ما نرسيديم به اين شرط شما ببخشيد مي شه دوباره بگين هر كي زود تر شروع كرد :roll: :wink: :oops:

s_mehrdad68
24 فروردين 1383, 15:10
متوجه منظورتان نشدم؟

H-assan
24 فروردين 1383, 21:07
منظورم اينكه شرطي كه گذشتي كه هركي زودتر گفت چه موضوعي رو بفرستي اون روز كه شما اعلام كردي كل آي سپي هاي شيراز تا فرادش ساعت 11 شب مشكل داشتن من هم نرسيدم براي همين گفتم قبول نيست

بيشتر منظور شوخي بود

مگرنه شما جاي استاد ما هستي مهرداد جان هر چي شما بگين درسته

عكس بده تا برات پاره كنم

pitan
02 ارديبهشت 1383, 03:07
يعني چي؟؟؟!!!! :?: :!:
من با وجوداينكه اولين بارمه به اين تاپيك اومدم ولي بجاي راي دادن, نتايج راي گيري رو
مي بينم!!! :roll: (اونم فقط 4نفر!!!كه مشخصه فقط اونايي كه بالاهم نظراشونو گفتن راي دادن!؟)

من كه راي ندادم , چچوري حالا راي بدم؟؟؟؟ :cry: من كه از همه مشتاق تر براي يادگيري بودم!!! :(

saeedonline
02 ارديبهشت 1383, 04:05
سلام و خسته نباشي به دوستان فعال

s_mehrdad68
03 ارديبهشت 1383, 15:43
پيتان خوش آمد ميگم بهت.

مشكلت را با مديرا سايت ميتوني در ميان بذاري

موفق باشي

H-assan
03 ارديبهشت 1383, 15:53
منظورت به من مهرداد

s_mehrdad68
03 ارديبهشت 1383, 16:01
:lol:

pitan
20 ارديبهشت 1383, 17:22
مهرداد جان ممنون
ولي من نفهميدم بالاخره چيكار كنم؟؟؟ :roll: به كي بگم؟؟؟به آقامجيدقبلا يه بار زحمت دادم !

H-assan
20 ارديبهشت 1383, 17:30
پايين نظر سنجي روز هست يعني مي توني مشخص كني براي چه مدت احتمال مهردا يك عددي اونجا وارد كرده ديگه كه اين جوري شد من خودم نتونستم راي بدم

pitan
20 ارديبهشت 1383, 17:34
اما خيلي جالبه از اون وقت تا حالا همون 4تا رايه !!!!يا ممكنه من دارم اشتباه ميبينم!!!هر كدومم به يه چيز راي دادن!اگه من مي تونستم راي بدم به يكيشون راي ميدادم تا اكثريت شه و آموزشش بالاخره شروع شه!

pitan
20 ارديبهشت 1383, 17:42
اي بابا!!!
پس اين كه نشد نظر سنجي!!!آسان جان شما كه راي ندادي چطور اين همه توضيح دادي؟؟؟

s_mehrdad68
20 ارديبهشت 1383, 18:05
:1:pitan جان سلام ورودتونو به انجمن خير مقدم عرض ميكنم.

:2:من نميدونم شما از چه بابت از من ميپرسيد كه چه كار كنيد من به آقا مجيد.....

:3:در ضمن ما طي صحبتها اگر صفحه ي قبل را خوانده باشيد به يك سري نتايجي رسيديم كه نظر سنجي چيزي را در آن تعيين نميكرد.

:4:موفق باشيد

pitan
20 ارديبهشت 1383, 19:35
سلام
ممنونم از خوشامد گوييتون
من بابت اينكه چرا نميتونم در نظرسنجي شركت كنم از شما سوال كردم
من مي خوام يه عضو فعال تو اين انجمن باشم قبلا هم كه در مورد عكاسي نجومي ازتون سوال كرده بودم اگه يادتون باشه و بعدش نمي دونم چرا كلا اون تاپيك پاك شد !و شما هم گفتيد كه قراره مقالات آموزشي بذاريد
به هر حال حالا اگه نشد كه تونظرسنجي شركت كنم اشكالي نداره ولي شما لطفا آموزشهاتونو شروع كنيد چون هيشكي از اون موقع تو نظرسنجي شركت نكرده
متشكرم

H-assan
20 ارديبهشت 1383, 19:54
سلام
ممنونم از خوشامد گوييتون
من بابت اينكه چرا نميتونم در نظرسنجي شركت كنم از شما سوال كردم
من مي خوام يه عضو فعال تو اين انجمن باشم قبلا هم كه در مورد عكاسي نجومي ازتون سوال كرده بودم اگه يادتون باشه و بعدش نمي دونم چرا كلا اون تاپيك پاك شد !و شما هم گفتيد كه قراره مقالات آموزشي بذاريد
به هر حال حالا اگه نشد كه تونظرسنجي شركت كنم اشكالي نداره ولي شما لطفا آموزشهاتونو شروع كنيد چون هيشكي از اون موقع تو نظرسنجي شركت نكرده
متشكرم

من خو شحال مي شم كه يك حر فه ي بياد و به حر فه هاي اين انجمن اضافه شود اين جوري ما يك چيزي ياد مي گيرم راستي ما يك گروه عكاسي داريم شما هم مي توني شركت كني

s_mehrdad68
20 ارديبهشت 1383, 20:28
:1:pitan جان سلام ورودتونو به انجمن خير مقدم عرض ميكنم.

:2:من نميدونم شما از چه بابت از من ميپرسيد كه چه كار كنيد من به آقا مجيد.....

:3:در ضمن ما طي صحبتها اگر صفحه ي قبل را خوانده باشيد به يك سري نتايجي رسيديم كه نظر سنجي چيزي را در آن تعيين نميكرد.

:4:موفق باشيد

pitan
21 ارديبهشت 1383, 17:25
آقا مهرداد واقعا ببخشيد ,من صفحه ي قبلي رو خونده بودم ولي متوجه نشدم كه تاريخ نظرسنجي تموم شده :roll: وبعد از ارسالم كه متوجه شدم دوباره جواب دادم كه متاسفانه وسطاش كامپيوترم قاطي كرد و اون يكي نرسيد , بازم شرمندم :oops:
و در جواب آسان جان بايد بگم كه من اومدم اينجا حرفه اي شم و درحال حاضر هيچي بلد نيستم :oops: :roll: ولي خوشحال ميشم تو گروهتون باشم , وبتونم استفاده كنم:idea:
بهرحال من عضوجديدم, هوامو داشته باشيد لطفا!!!! :D

H-assan
21 ارديبهشت 1383, 21:44
آقا مهرداد واقعا ببخشيد ,من صفحه ي قبلي رو خونده بودم ولي متوجه نشدم كه تاريخ نظرسنجي تموم شده :roll: وبعد از ارسالم كه متوجه شدم دوباره جواب دادم كه متاسفانه وسطاش كامپيوترم قاطي كرد و اون يكي نرسيد , بازم شرمندم :oops:
و در جواب آسان جان بايد بگم كه من اومدم اينجا حرفه اي شم و درحال حاضر هيچي بلد نيستم :oops: :roll: ولي خوشحال ميشم تو گروهتون باشم , وبتونم استفاده كنم:idea:
بهرحال من عضوجديدم, هوامو داشته باشيد لطفا!!!! :D

خواهش مي كنم هواي همه ما رو مهرداد داره چون اصلا من چيزي بلد نيستم من هم مثل خودتم