بازدید نسخه کامل شده : طراحي منوي فلش براي سايت من
Vmj
11 ارديبهشت 1382, 03:13
با سلام .
از برو بچه هاي باحال ميخوام هر كي ميتونه يه منوي عمودي قشنگ تو مايه هاي منوي همين سايت براي سايت جديد من درست كنه.
سايت من : vmj.web1000.com
ايميل : vmjv2003@yahoo.com
خيلي ممنون.
Vmj
11 ارديبهشت 1382, 13:48
بابا دمتون گرم. هيچ كس نميخواد به من تازه كار كمك كنه؟
akaveh
12 ارديبهشت 1382, 23:22
سلام
شما اول به من ياد بده چه جوري بايد منو درست كرد بعد من برات اينكارو ميكنم
چون من ياد ندارم
موفق باشي
salar007
13 ارديبهشت 1382, 00:39
من پيشنهاد ميكنم براي درست كردن منوي فلش به برنامه swish يه سري بزنيد چون اين برنامه يه samples هايي داره كه ميتوني از اونا استفاده كني :o
shahrokh_xp
13 ارديبهشت 1382, 00:54
آقا اسويش نمونه هاش براي منو جالب نيست :(
من پيشنهاد ميكنم براي درست كردن منوي فلش به برنامه swish يه سري بزنيد چون اين برنامه يه samples هايي داره كه ميتوني از اونا استفاده كني :o
salar007
13 ارديبهشت 1382, 01:12
خوب خلاصه يه نمونه ميتونه به آدم كمك كنه تا آدم از طريق اون نمونه هاي بهتر درست كنه من نگفتم كه همون رو بزاره تو سايتش :wink:
Majid
13 ارديبهشت 1382, 01:30
سلام
اگر ميخواين ايده بگيريد يك سري به سايت www.flashkit.com بزنيد...
تو اين پره از Open Sourceهاي فلش
مجيد
salar007
13 ارديبهشت 1382, 01:56
سلام مجيد جان
سايت جالبي بود ولي من اصلا از منوهاش خوشم نيومد منوي فلش فقط منوي سايت خودت :wink: 8) :) :D :wink: :) :wink:
davood designer
13 دي 1382, 11:02
عزيزم
شما اول با برنامه اي مثل فتوشاپ يا كارل
طرح اوليه منوهات را درست كن بعد روي
action هاش بحث ميكنيم
به نظر من اول بگو چه حدود رنگي و براي كجا مبخوايد تا بقيه بتونن راحت تر كمك كنن. به نظر من هم سوييش در اين زمينه فايده نداره.(كي نظر منو پرسيد؟!!!!)
davood designer
13 دي 1382, 16:09
حرف دوستم را تصديق ميكنم
سوييش اصلا به درد اين كار نمي خوره
فقط خود فلش
toranj_1455
13 دي 1382, 20:06
سلام
آقا منم كارم لنگ ساخت منو با فلش هستش. همه ي طرح هاي اوليش هم با فتوشاپ ساختم ولي اكشن بلدنبودم نميتونم با فلش بسازمش ميشه آموزش ساخت منو با فلش را بگين!؟
ممنون
عليرضا
davood designer
13 دي 1382, 20:16
اگه اين لوگو كار خودتون باشه پس معلومه كارت با
فتوشاب بي نقصه
انشاالله در اولين فرصت برات ميگم
يا اصلا يه نمونه سورس برات ميفرستم خودت تفكيكش كن
باي
toranj_1455
13 دي 1382, 20:18
اينم نمونه اي كه ميخوام شبيه اون با فلش در بياد. يه نكته اي هم كه مي خوام توش باشه اينه كه منوها روي صفحه ي html باز بشه
http://www.toranjnet.com/files/sample.jpg
بازم ممنون
عليرضا
davood designer
13 دي 1382, 20:26
عليرضا مخلصتم ولي من خودم هم تا به حال
اينجوري كارنكردم ولي يه سورس مي زارم تا
اون را تغير بدي و به اون چيزي كه ميخواي برسي
در ضمن اگه كدهات را درست بدي و فلش را
بزاري تو صفحه حتما كار ميده
باي
چون ميخواييد روي html باز بشه تا اونجا كه من ميدونم با فلش نميشه . ميتونيد از جاوا استفاده كنيد.اگه ميخواييد منويي مثل اون كه تو عكسه رو درست كنيد جاوا بهترين وسيله است. اگه بخواييد يه نمونه ميزارم ببينيد .اگه نخواييد روي html بياد من در خدمتم تا يه نمونه خوشگل براتون بسازم(البته فايل هاي عكسش رو بديد اگه ميخواييد)
toranj_1455
14 دي 1382, 14:38
سلام
ممنون از لطفتون
ولي من نمونه هايي ديدم كه با فلش اين كار ميشه از لينك زير فايل رو داونلود كن ببين!
البته براي من فرقي نداره كه با فلش باشه يا جاوا فقط حجمش كم باشه! راستش براي درست كردنش نميخوام مزاحم شما بشم اگه فكر ميكني آموزش بدي راحتتره آموزش بده بقيه هم ياد ميگيرن
اينم يه نگاه بنداز ببين با فلش هست ولي مياد روي صفحه ي html البته يه چيزاي ديگم داره من سر در نيووردم چون برنامه نويسي بلد نيستم :roll:
http://www.toranjnet.com/files/flashwebmenu.zip
با سپاس
عليرضا
toranj_1455
14 دي 1382, 14:43
راستي يادم رفت بگم وقتي فايل زيپ را باز كردي فايل index.html را باز كن!!
جالب بود.من خودم نديده بودم همچين كاري كسي با فلش كرده باشه ولي روشي كه تو ذهنم بود خيلي سختر از اين بود.ممنون به اطلاعاتم اضافه شد. آموزش هم فعلا نميتونم چون تا 2 هفته امتحانات ترم ماست ولي اگه تا 2 هفتته ديگه كسي آموزش نداده بود حتما حتما ميگم.
بازم شرمنده.
راستي بگيد تا ما هم بدونيم چجوريه اون كار(مطلب در آخرين ارسال شما)
toranj_1455
15 دي 1382, 16:17
در هر حال ممنون.
اگه كسي چيزي در اين رابطه ميدونه لطفا راهنمايي كنه؟!؟!
toranj_1455
18 دي 1382, 13:56
سلام
خوب بالاخره بعد از تلاش بسيار يه برنامه پيدا كردم كه باهاش ميشه منو هاي خوبي در اورد (البته فلش نه dhtml menu) گفتم اسمشو بگم هركي خواست بره ببينه! sothink dhtml menu اينم لينك داونلودش:
http://www.sothink.com/download/sdmenu.zip
در هر حال كار من را راه انداخت و دقيقا اون چيزي رو كه ميخواستم ساختم. اين بر نامه مزيتش نسبت به all web menus اينه كه اولا 1 فايل js خروجي ميده با حجم كم ثانيا خيلي انعطاف پذير تر هست و sample هاي زيادي هم داره خودتون برين ببينين! ديگه توضيح نميخواد :wink:
الان لينك كركش دم دستم نيست تا شب كركش را هم ميدم
در هر حال از كمك دوستان ممنونم
عليرضا
وی بولتین نسخه 3.8.4, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2006, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft