عكاسي هنر است يا تكنيك(نظر سنجي) [بایگانی] - MajidOnline Forums
جشنواره نوروزی فروشگاه اینترنتی مجید آنلاین

PDA

بازدید نسخه کامل شده : عكاسي هنر است يا تكنيك(نظر سنجي)

Marzban
30 بهمن 1382, 11:24
توجه: اين مطلب فقط يك نظر خواهي است
منتظرم
باي

Majid
30 بهمن 1382, 13:34
80٪ تكنيك - 20٪ هنر

(يك پيشنهاد : بهتره واسه تاپيكت نظر سنجي بذاري )

مجيد

saman_sweden
30 بهمن 1382, 14:15
توجه: اين مطلب فقط يك نظر خواهي است
منتظرم
باي
دوست عزيز ممنونم از توجهتون براي لوگويتان
در ضمن همانطور كه آقا مجيد نوشتند
بهتره نظر سنجي بگذاريد و چون نويسنده تايپك هستيد ميتونيد همين را اديت كنيد و نظر سنجي را در بالا اضافه نماييد البته اگر خودتان بخواهيد
در ضمن بنظر من عكاسي هم هنر است هم تكنيك يك عكاس بايد هم بايد قدرت تخيل داسته باشه و هم در فنون و تلكنيكهاي عكاسي مهارت داشته باشد
من برخلاف آقا مجيد اين مقياس را 50 در 50 ميدانم

MrMohi
02 اسفند 1382, 11:22
من بر خلاف دوستان عکاسی رو %60 به هنر %30 به مهارت و تکنیک و %10 به مرغوبیت دوربین و لنز و ... میدونم

MrMohi
02 اسفند 1382, 11:24
من بر خلاف دوستان عکاسی رو %60 به هنر %30 به مهارت و تکنیک و %10 به مرغوبیت دوربین و لنز و ... میدونم

Majid
02 اسفند 1382, 14:18
دليل من از انتخاب 80 در صد تكنيك اين بوده كه چون اگر عكاس تكنيك داشته باشه ميتونه با تكنيك هايي كه به كار ميبره عكس رو خلق كنه و در اصل يك اثر هنري خلق كنه

مجيد

Norik
02 اسفند 1382, 14:55
ما که fineart برداشتيم
بهمون 100% هنر قالب کردن حالا اونم از مدل های زيبا :lol:

Marzban
02 اسفند 1382, 20:24
[align=center:ad2c6f20c3]ضمن تشكر از همه دوستاني كه دراين‌مورد نظر دادند
اجازه بدين كه من هم نظر خود را بدم.
به نظر بنده حقير هردو اينها لازم و ملزوم يكديگرند البته بايد اين نكته را مد نظر قرار داشت كه عكاسي فقط ثبت لحظات روي نگاتيو يا كاغذ نيست.
هر كسي ميتواند با دستان خود يك كادر بسيار زيبا ببندد كه شايد با هيچ دوربيني نتوان بست
منتظر پيام هاي بعدي من باشيد.
بدروود[/align:ad2c6f20c3]

davoodvajdi
03 اسفند 1382, 00:02
بنظر من تكنيك
بطور كل در اكثر كتابهاي عكاسي بجاي هنر از واژه فن ويا صنعت عكاسي استفاده ميكنن كه اين خود گواه بر تكنيك بودن عكاسي داره
براي درك اين موضوع بهترين دليلي كه ميتونم بگم مقايسه يك فرد نقاش با عكاس خوب كسي نقاشي بلده باشه نه به ابزار متكي نه به مكان فرد نقاش متونه با يك تيكه زغال چنان طرحي ترسيم كنه كه ادم حيرون بمونه
ولي فرد عكاس كاملا به ابزار متكيه دوربين بهترين نوع فيلم بهترين كيفيت دارو هم كه ديگه اخرش باشه :idea: تازه با اين شرايط بحث مكان وزمان و فضاي عكاسي پيش مياد
اما در بدو ورود ديجيتال به عرصه عكاسي بسياري از اين مشكلات حل شده وبا اين پيشرفت رو به جلويي كه در مورد عكاسي ديجيتال اتفاق افتاده در اينده نزديك بحث فن و صنعت وتكنيك عكاسي حذف شده وهنر ناب عكاسي باقي ميمند كه فكر كنم بشه هنر دهم حداقل تا 10 سال بايد صبر كنيم من كه اميدوارم اتفاق بيفته :? :lol: :lol: :wink:

s_mehrdad68
14 اسفند 1382, 18:45
به نظر من عكاسي بلكل هنراست و خود هنر تكنيك ميآفريند!

AMD
22 فروردين 1383, 01:01
در عكاسي هنر پايه هاي مهم تكنيك مي باشد .

H-assan
22 فروردين 1383, 01:53
عكاسي هنره و بقول مهران جان:
عكاسي بلكل هنراست و خود هنر تكنيك ميآفريند
دقيقا خودشه من ديگه توضيح نمي دم

yasaman_tttt
22 فروردين 1383, 09:51
درست مي فرماييد (عكاسي بلكل هنر است)

H-assan
22 فروردين 1383, 11:41
فعلا سه نفر هستيم كه مي گن عكتسي كل هنر است