بازدید نسخه کامل شده : بهترين دوربين ديجيتال (منتخب از آراي مصرف كنندگان)
behrouzstar
22 بهمن 1382, 11:02
اين هم نظر سنجي در مورد بهترين دوربين ديجيتال :
[web:11491cac55]http://www.dpreview.com/reviews/stats.asp[/web:11491cac55]
موفق باشي...
davoodvajdi
23 بهمن 1382, 23:11
َعالی بود دوست عزیز
behrouzstar
07 اسفند 1382, 09:42
قربون آقا . ولي ميبيني ؟ اين سامسونگ چي چي شده و اون jvc فقط زووم كردن رو ما جهان سوميا ولي ميبيني تو دنيا چيزم حسابشون نمي كنن....
ولي دمه Nikon گرم .. مقام اول ... Canon هم كه ديگه جا خودشه... بقيم دارن دست و پا ميزنن ديگه اون وسطا...
s_mehrdad68
12 اسفند 1382, 11:03
بچه ها من يك پيشنهاد دارم :
هميشه سعي كنيد با چشم خودتون عكس دوربين مورد نظر رو ببينيد بعد خودتون بهش نظر بدين چون اين ملاكي كه براي راي دادن به اين عكسها در نظر گرفته شده نا معلومه و يا چيزي باشه كه شما به دردتون نخوره
در نتيجه ممكن است براي مثال دوربين سامسونگ به دليل زوم ضعيف در ته جدول باشه كه شما اصلا زوم مد نظرتون نيست!
ممنون
s_mehrdad68
12 اسفند 1382, 11:04
بچه ها من يك پيشنهاد دارم :
هميشه سعي كنيد با چشم خودتون عكس دوربين مورد نظر رو ببينيد بعد خودتون بهش نظر بدين چون اين ملاكي كه براي راي دادن به اين عكسها در نظر گرفته شده نا معلومه و يا چيزي باشه كه شما به دردتون نخوره
در نتيجه ممكن است براي مثال دوربين سامسونگ به دليل زوم ضعيف در ته جدول باشه كه شما اصلا زوم مد نظرتون نيست!
ممنون
ACTIVE
13 اسفند 1382, 00:33
ممنون ولي به نظر من دوربينهاي Fuji سري S2pro بهترينه جديدا هم سري S3 هم توليد شده
ولي از لحاظ لنز به نظر من Nikon بهترينه
با سپاس
behrouzstar
13 اسفند 1382, 01:22
نه قربان ديگه اينا رو تو كل دنيا بقول يارو راي گيري كردن بعد از هر نظر سنجيده شده كه اين نمرات و بهشون دادن. ..
s_mehrdad68
13 اسفند 1382, 23:18
ممكنه حق با شما باشه ولي از اونجايي كه من خودمو و يا احيانا شماها رو در حد كساني راي گيري كردن نميدانم يعني ملاكهاشونو با ملاكهاي شما يكي نميدونم اينو گفتم
مرسي
davoodvajdi
15 اسفند 1382, 01:05
ُفقط لایکا را بچسبید تو دیجیتال در چه رده ای قرار گرفته در صورتی که تو عالم انالوگ فقط صدای شاطر این دوربین می ارزد به کل دوربینهای دیگه مخصوصا سری M
این دوربین کولاک
اما در مورد معیار های این نظر سنجی نمیدونم بر چه اساسی و از چه اشخاصی رای گیری کردن که دوربین canon eos d1 در رتبه 14 قرار گرفته جالب ؟؟؟؟؟؟
وی بولتین نسخه 3.8.4, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2006, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft