PDA

مشاهده نسخه کامل : ری استارت شدن ناگهانی سیستم



ali_118
جمعه 10 فروردین 1386, 01:03
سلام
مدتیه که موقع کار با کامپیوتر سیستم به طور ناگهانی ری استارت میشه و موقع بالا آمدن ویندوز هم check disk میکنه .
بعد از تعویض ویندوز هم تا چند وقت مشکلی ندارم ولی بعد از مدتی دوباره شروع میشه .

چه چیزی میتونه این اشکال رو به وجود آورده باشه ؟

yazditabar
جمعه 10 فروردین 1386, 02:28
- ویروس
- مشکل تهویه در کیس
" اگه این مشکل رو چند وقته داری بهتره که به یه جای اینکه منتظر جواب بچه ها باشی، سیستمت رو ببری یه جای مطمئن نشون بدی" این نظر من

patrisweb
جمعه 10 فروردین 1386, 07:23
راست ميگه

game4u
جمعه 10 فروردین 1386, 12:45
اگه ویندوز جدید رو که نصب کردی به یه آنتی ویروس هم مجهزش کنی اونوقت میتونی بفهمی مشکل از کجاست.اگه بازم مشکل وجود داشت ممکنه پاورت ایراد داشته باشه یا هزار و یک دلیل دیگه.تا وقتی خودت میری دنبال مشکل کامپیوترت قلقش دستت میاد.اما اگه بدی برات درست کنن وابسته میشی.


اگه این مشکل رو چند وقته داری بهتره که به یه جای اینکه منتظر جواب بچه ها باشی، سیستمت رو ببری یه جای مطمئن نشون بدی" این نظر من

اینم که اینجا جوابی نمی گیری یه خورده کم لطفیتونو میرسونه.ببینید چه مسائلی اینجا حل شده که حتی نمایندگی ها هم توش مونده بودن.

confesseur
جمعه 10 فروردین 1386, 19:20
سلام دوست عزیز من با اطمینان صحبت نمی کنم ولی :
در بسیاری مواقع رستارت ناگهانی از رم هم هست
با توجه به اینکه میگین وقتی ویندوز رو عوض می کنین تا یه مدت درسته بخاطر اینه که فشاری رو رمتون نیست اما وقتی بعد یه مدت ویندوز برنامه بیشتری روش نصب میشه رم پر تر میشه
اما جهت تست این گزینه alt+crtl+delete بگیرین وتو تب performance ببینید رم و cpu چقد فعالیت دارن
و همیشه دقت کنین موقع رستارت چه وضعیتی دارن و در موقع رستارت رم چقد مشغوله

عزیزی بای

ali_118
جمعه 10 فروردین 1386, 23:42
بیشتر موقع کارهای سنگین این مشکل پیش میاد و باز هم بیشتر موقع کار با فوتوشاپ
اما شده که موقع کارهای عادی هم سیستم یکدفعه ریستارت شده

بازم ممنون از همگی

alireza-metal
شنبه 11 فروردین 1386, 01:11
خدا کنه مشکلی که من تجربه کردم گریبانگیر شما نشه !

فقط مواظب هاردت خیلی باش ! موقعی که میخواد بیاد بالا scan disk معمولی میکنه یا chkdsk ؟!!! و stage 1.2.3 ؟

مشکل از اینا میتونه باشه

اول : رم
دوم : هارد
سوم : مادربرد

به نظر من اول از رم ها مطمئن بشو چون ممکنه یکی از اسلاتها مشکل پیدا کرده باشه -- حتما سریعا رم هاتو تست کن و اونا رو تعویض کن یا اینکه اسلات رو حتما عوض کن -- اگه مشکل از اینا نبود برو سراغ هارد و مادر برد و اونا رو تست کن

confesseur
شنبه 11 فروردین 1386, 08:43
سلام عزیزم در مورد خرابی هارد و تاثیرش در هنگ کردن سیستم باید بگم که :
وقتی هارد خراب باشه کامپیوتر یهو هنگ نمی کنه
بلکه تصوریر ایست میکنه ماوس حرکت میکنه و ساعت شنی میشه و بعد از رستارت دوباره درست کار میکنه و درست هم دتکت میشه اما ممکنه مدام یا چند وثت یه بار این روند رو تکرار کنه
نظرتون چیه؟
ولی خب من رو رما مشکوکم چون علی آقا میگن که تا یه مدت که ویندوز رو عوض میکنن درسته کامپیوترشون

alireza-metal
شنبه 11 فروردین 1386, 09:14
دوست عزیز موقعی که هارد وضعش خیلی خرابه یا هنگ میکنه به صورتی که یا تصویر کلا قاطی میشه و رنگ ها به هم میریزه و یا سیستم همونجور میمونه و موس هیچ حرکتی نمیکنه --- اگه رم مشکل داشته باشه و باعث این عمل بشه ممکنه هارد رو هم مورد تاثیر قرار بده و در مدت زمان طولانی و ری استارت های زیاد اونو هم دچار مشکل کنه ... دوست عزیز شما رو هاردتون اطلاعات سنگین رد و بدل میکنید یا خیر ؟

ali_118
شنبه 11 فروردین 1386, 10:14
نه ، من از هاردم در حد معمول استفاده میکنم.
ولی این ریستارت ها هم هر چند وقت یه بار پیش میاد ، ممکنه در هفته یه بار دو بار یا بیشتر و یا ممکنه اصلا ریستارت نشه !
بعد از ریستارتها هم chk disk میکنه مثل اینکه با دست ریستارت شده باشه .
الان که ویندوز بالا میاد 190Mb رم پره ولی باز چند روزه که این مشکلو نداشتم.

confesseur
شنبه 11 فروردین 1386, 14:12
برای منم جالب شده بدونم مشکل از کدوم قطعس میشه جون عزیزت میدیدم دوسوته میگفتم از کدوم قعطس
ولی 190 خیلی زیاده ها مشخصه خیلی برنامه نصب کردیا
ولی یه نکته من یه مدت شرکت سخت افزار داشتم و وقتی سیستم هارو ویندوز نصب میکردیم تا وارد ویندوز میشد برا بار اول سریع میرفتم میدیم رم چقد پره همون اول کار یعنی موقعی که هنوز کارت صدا گرافیک و خلاصه ویندوز خالی نصب بود حتی یاهو که دو مگابایت هم میگیره
چیزی که برام عجیب بود اینکه بعضی رم ها 58 و بعضی تا 90 هم بیشتر پر میکردن
اما رو این کینگ استون ها که واقعا سرعتشون بالاس یادم نیست
اون موقع ها یادم میاد به این نتیجه رسیده بودم که رم خوب رمی هست که شصت مگ بیشتر نگیره همون شروع کار
شمام اگه دوست داشتین دقت کنین ولی درباره رم چیزی که بچه ها جالبه اینه که رم های موجود در ایران هیچ کدوم جز پانزده رم پرفروش دنیا نیستن جز kingstone and kingmax و فوق العاده مارک های اشغال تو ایران زیادن که دیگه بحث تازه ای نیست
مرگ بر جنس چینی

maral55
شنبه 11 فروردین 1386, 16:33
واقعا عجیبه منم درست همین مشکل شما رو داشتم وقتی که ویندوز روی هارد ساتام نصب بود بعدش ویندوز رو روی اون هارد قدیمیم نصب کردم و مشکل خیلی کمتر شد فکر کردم که مشکل حل شده ولی از اون وقت که عوضش کردم بازم یک باره دیگه اونطوری شد ولی دیگه نشد الان فکر کنم حل شده باشه ولی هنوزم مشکوکم
ولی مشکل منم دقیقا همین طوری بود یعنی ممکن بود تو هفته یه باز یا دو بار یا شایدم اصلا نشه

game4u
شنبه 11 فروردین 1386, 23:08
این وسط بحثی از داغ شدن cpu نشد.به هر حال همان طور که قبلا هم گفته بودم باید قدم به قدم بری جلو.یه نگاه بنداز ببین فنت اوضاش چه جوریه.یا وقتی ریستارت شد دمای cpu رو چک کن.این جور که معلومه زیاد کار میکشی از کامپیوترت.بیشتر از این نمیشه توضیحی داد.حداقل تا وقتی که نتایج کارایی رو که کردی نگفتی.

ali_118
یکشنبه 12 فروردین 1386, 00:48
فن سی پی یو رو چجوری میتونم تست کنم ؟

دمای سی پی یو بعد از ریستارت 38درجه بود .

ایندفعه برای دومین بار چند لحظه بعد از باز کردن درایو C سیستم ریست شد . البته ویندوز روی درایو D نصب هستش.
اگه اشکال از هارد باشه اینجوری خودشو نشون میده ؟

game4u
یکشنبه 12 فروردین 1386, 23:38
سرعت گردش فن رو هم تو قسمت تنظیمات بایوس میتونی پیدا کنی.اما ظاهرا مشکل شما برمیگرده به همون هارد.قبل از اینکه ریستارت بشه یادت هست با چه نرم افزارهایی کار میکردی؟ از اونایی بود که فضای زیادی رو از رم اشغال میکنه؟ اینطوری حداقل متوجه میشی کدوم یک از سخت افزارهات عامل ریستارت شدن میشه.دقت کن ببین معمولا بعد از چه کاری این اتفاق میفته.

zorig4fun
سه شنبه 14 فروردین 1386, 17:30
دوست عزيز دليل زياده بايد بدونی که چکار ميکنی که اين اتفاق ميفته.
بطور مثال من از لبتاب استفاده ميکنم و چون کار صدا انجام ميدم يک کارت صدا حرفه ای به لبتاب وصل کردم مشکلی نبود تا وقطی که برنامه های صدای خودم را استفاده ميکردم يک صفحه ابی رنگ با نوشته به مدت يک ثانيه نمايش داده ميشد و لبتاب رياستارت ميکرد.
من هم کلافه بودم تا اينکه يکی از دوستان گفت که چون من دو ساندکارت دارم موقع سويچ اردن به ساند کارت اکسترنال لبتاب قاتی ميکنه واسه اينکه ساند کارت رو بشناسه ری استارت ميکنه.
من با غير فعال کردن ساند کارت لبتاب توانستم مشکل خودم را حل کنم.
شما هم يک نگاه بنداز ببين مثل من نشده کامپوترتون.
و لطف کنيد بگيد چطوری ری استارت ميشه.
خوش باشيد

Esi2260
سه شنبه 14 فروردین 1386, 23:10
سلام؛

منهم با alireza-metal موافقم البته منهای یک مورد که هیچکس بهش اشاره نکرد (خیلی تعجب کردم!).
تا حالا کیس رو باز کردید ببینید سرعت چرخش فن CPU شما چطوره؟ سیستم من دقیقاً مشکل شما رو داشت!
فن CPU من گرد و خاک گرفته بود و درست نمی چرخید! فقط برای تست فن رو عوض کردم تا ببینم چطور میشه!
هنوز همون فن جدیده روی سیستم منه!

تا بعد

game4u
سه شنبه 14 فروردین 1386, 23:23
منم از این تعجب میکنم که شما ندیده میگین به این موضوع اشاره نشده!!!

ali_118
سه شنبه 14 فروردین 1386, 23:24
سلام

ایندفعه کار خاصی نمیکردم که ریست شد.
اولین نشونه ی ریست شدنشم خاموش شدن مونیتوره D:
سرعت فن سی پی یو هم عادی به نظر میاد . راستش خودم هم به فن سی پی یو مشکوکم .
اگه نکته ی خاصی در تمیز کردن فن سی پی یو هست بگین که من دست به کار شم ، شاید مشکل با یه گردگیری حل بشه:wink:
اگه از پاور باشه چجوری معلوم میکنه ؟

confesseur
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 07:44
سلام علی گفتی دما cpu = 38
مادربردت چیه
احتمالا گیگا یا تکنولوژی شبیه گیگاس چون نهایتا تا همی حد گر م می کنن ولی asus حدقل 45 هست دماش
مشکل شما از دمای cpu نیست من با اطمینان به شما میگم
شاید خود cpu مشکل داشته باشه ولی از دما نیست
در مورد هارد هم گفتم هارد من تا حالا ندیدم یهو رستارت کنه معمولا دو ثانیه ایست میکنه و هنگ میشه بعد رستارت میشه
ولیس خب شما باید دستت باز باشه قطعات تست کنی با یه سیستم دیگه
مرگ بر چین

TOP
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 08:24
دوستان دقیقا مثل همین مشکل برای منم پیش اومده!!
البته الان خدا رو شکر دیگه نیست ولی قبلا خیلی بود!!مثلا داشتم با فایرفاکس کار میکردم ، یاهو هم باز بود وقتی تعداد صفحاتی که در فایرفاکس زیاد می شد یهو ریستارت می کرد و بعدش هم ...
اعصابم را خورد کرده بود ولی الان چند روزه دیگه این مشکل پیش نیومده1

alireza-metal
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 10:42
لطفا نام مادر برد ت رو بگو ...

من خودم از مدلهای گیگا و iwill خیلی راضی هستم و تاحالا نقصی توشون ندیدم

ولی asus تا دلتون بخواد ...

ali_118
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 13:00
مادربرد shuttle استفاده میکنم .

alireza-metal
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 17:32
والا نمیدونم چی بگم -- تنها کاری که میشه کرد اینه که شما با یه سیستم دیگه هارد - رم و در آخر سی پی یو رو با هم جا به جا کنید و امتحان کنید که این مشکل بازم پیش میاد یا نه ! کاری که من در این مواقع میکنم و راه حل خوبی هم هست

یه بار هم اسلاتها رو خالی کنید ضرر نداره -- مثل مودم -- sound card و ... --- شاید مشکلتون حل بشه

موفق باشی

Pooriaf
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 19:26
2 روزه PC ما هم دچار مشکل شده و هی Reset میکنه!
من تا چند روز پیش لینوکس هم کنار ویندوز داشتم ولی بعد از تغییر Format درایو هام از نوع لینوکس به NTFS و FAT 32 مشکل پیدا کردم
چه شکلی حلش کنم؟

game4u
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 23:18
در این جور موارد فقط یه راه حل میمونه و اونم اینه که قطعات رو یکی یکی تست کنی رو یه کامپیوتر دیگه.از رمت شروع کن

ali_118
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 19:22
سلام

دوستان من یه مدتی نبودم و این تاپیک هم از کار افتاد و کارمون نصفه موند !
الان یه مدته که ویندوز هم عوض کردم ولی ریستارت شدن های سیستم دیگه کلافم کرده !
نمیدونم باید چیکار کنم :sad:
به این تاپیک (http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=77620&highlight=%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8% AA+%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85&page=5) مشابه هم یه نگاهی انداختم ولی چیزی دستگیرم نشد.

جدیدا یه سری ارور هم میده قبل از ریست شدن و یه بار هم یه صفحه ی آبی اومد و بعدش ریست شد.

الانم یه مدته که وقتی ویندوز بالا میاد دو تا IE هم توی task manager دیده میشه که نمیدونم چیه که startup بالا میاد .

بیشتر وقتا هم زمانی ریست میشه که توی اینترنت هستم ، ولی خیلی وقتا هم پیش اومده که وقتی در حال استفاده ی عادی هستم این اتفاق می افته ، با یه کلیک یا بی دلیل ریست میشه .

من یه بار هم فن سی پی یو رو باز کردم و تمیز کردم و الان بین سی پی یو و heat sink خمیر سیلیکون نداره ، ممکنه از دمای بالای سی پی یو باشه این اتفاق ؟ با این که موقع رندر گرفتن که بیشترین کار رو از سی پی یو میکشه این اتفاق نمی افته .؟!

zorig4fun
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 19:28
عزيزم شما سختفزار اکسترنال به کامپيوتر وصل کرديد؟
چون من هم يک کارت صدا اکسترنال به کامپيوتر وصل کردم اين مشکل برام پيش اومده بود.
ولی از وقطی که ويندوز رو آپديت کردم مشکلم حل شد.
احتمالا يکی از سختفزار های کامپوتر شما همخونی نداره با کامپيتر و مشکل از سی پی يو فکر نميکنم باشه

ali_118
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 19:55
نه ، قطعه اکسترنال استفاده نمیکنم .

ali_118
پنجشنبه 22 شهریور 1386, 10:54
ممکنه مشکل از مادربرد باشه ؟