تیراژ کم

ELIBSON

New Member
سلام...
این اولین پست من تو این سایت هست...

عزیزان
من یک دفترچه بروشور برای یک مغازه موبایل فروشی طراحی کردم.
اگه این رو بخوام با پرینتر چاپ کنم اصلا مقبول به صرفه نیست.
چون که 35 تا برگ دو رو داره.
حالا مبخواستم بدم چاپخونه.
راستش من اصلا از چاپ چیزی سرم نمیشه.
حالا میخواستم بدونم اولا چاچخونه کار تکی قبول میکنه؟
اگه آره چه جوری ببرم جاپخونه؟(بریزم تو سی دی؟)
بعد شما چاپخونه خوب سراغ دارید که هم ارزون باشه هم کارش خوب باشه؟

ممنونم

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام
اولا ورودتون رو به جمع بچه های مجید آنلاین تبریک میگم.
دوما شما نگفتید قطع کارتون چی هست و رنگیه یا سیاه سفید و روی چه کاغذی چاپ میشه؟تعداد چندتا میخواید؟
در ضمن خیالتون رو هم راحت کنم که برای چاپ یکی دوتا یا حتی 100 تا 200 تا به صرفه نیست که کار چاپ افست بشه.
برای چاپ کارهای تیراژ پایین میتونید از چاپ دیجیتال استفاده کنید ،البته یکم گرون در میاد ولی از چاپ افست و ... به صرفه تر هست.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر فقط 1 نسخه ازش میخوای همون پرینت بگیری ارزونترین راه میشه.

ELIBSON

New Member
رنگیه
تو کاغذ A4 گلاسه(وزنش هم وزنی باشه که هم ارزون در بیاد هم جنس کاغذ زیاد بد نباشه)

یک کار دیگه هم هست.
چاپ کارت ویزیت تا 1000 تا اون چی؟
اونم به صرفه نیست.
اصلا چاپخونه قبول یه همچین کاری رو میکنه؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خوب به نظر من برای اولیه همون چاپ دیجیتال خوبه یا اگه یک نسخه باشه میتونی با پرینتر هم چاپ کنی.

کارت رو هم میتونید بدید چاپخونه و مشکلی نداره البته مستقیم به چاپحخونه نمیتونید بدید چون این کارو نمیکنن که برای یک کارت بخوان زینک ببندین و دستگاه رو روشن کنن و ... بلکه باید طرحتون رو بدید به جاهایی که کارشون چاپ کارت هست و روزی 100 تا200 تا کارت چاپ میکنن.

ELIBSON

New Member
خوب به نظر من برای اولیه همون چاپ دیجیتال خوبه یا اگه یک نسخه باشه میتونی با پرینتر هم چاپ کنی.

کارت رو هم میتونید بدید چاپخونه و مشکلی نداره البته مستقیم به چاپحخونه نمیتونید بدید چون این کارو نمیکنن که برای یک کارت بخوان زینک ببندین و دستگاه رو روشن کنن و ... بلکه باید طرحتون رو بدید به جاهایی که کارشون چاپ کارت هست و روزی 100 تا200 تا کارت چاپ میکنن.

جایی رو میتونید به من معرفی کنید؟
اگه نمیشه تو تاپیک به خاطر مسائل تبلیغاتی بگید بهم Pm بزنید.
خیلی خیلی ممنون

S.H.R.M.K

Well-Known Member
با یکی صحبت میکردم میگفت هزار تا کارت برای چاپ 3 هزار تومن در میاد.

بله از 2500 تا 5-6 هزار تومن هست البته برای جنس معمولی .
برای چاپ هم میتونید برید پاساژ شقایق در خیابون ظهیر الاسلام.
یا از توی روزنامه همشهری آگهی های زیادی برای چاپ کارت هست و میتونید آدرس بگیرید.

ELIBSON

New Member
در مورد بروشور جوابمو گرفتم...
اما کارت ویزیت رو برای یه نفر دیگه میخوام. مغازه خدمات کامپیوتری داره.
خودش میگفت یکی از دوستاش که اونم مغازه داره کارت ویزیت رو طراحی میکنه میده پاچخونه.
3000 تومن میده چاپخونه (برای 1000 تا) و 6000 تومن از مشتری میگیره.
یعنی سه تومن سود. حالا این آگهی هایی که میگید هم توی همین زمینه قیمتی کار میکنن.
منظورم اینه که واسه اسن بنده خدا هم یه سودی بمونه...

ممنون

[REZA]

Member
بله از 2500 تا 5-6 هزار تومن هست البته برای جنس معمولی .
برای چاپ هم میتونید برید پاساژ ضقایق در خیابون ظهیر الاسلام.
یا از توی روزنامه همشهری آگهی های زیادی برای چاپ کارت هست و میتونید آدرس بگیرید.

منم همینو می گم.....

S.H.R.M.K

Well-Known Member
در مورد بروشور جوابمو گرفتم...
اما کارت ویزیت رو برای یه نفر دیگه میخوام. مغازه خدمات کامپیوتری داره.
خودش میگفت یکی از دوستاش که اونم مغازه داره کارت ویزیت رو طراحی میکنه میده پاچخونه.
3000 تومن میده چاپخونه (برای 1000 تا) و 6000 تومن از مشتری میگیره.
یعنی سه تومن سود. حالا این آگهی هایی که میگید هم توی همین زمینه قیمتی کار میکنن.
منظورم اینه که واسه اسن بنده خدا هم یه سودی بمونه...

خوب ببینید اینای که 2500 میدن کارت رو خودشون این کاره هستن مثلا روزی 100 تا کارت رو جمع میکنن و میدن چاپخونه و بعد میان میفروشن به مشتری 4000 تومن یا بیشتر.
ولی اگه بخوای یک دونه کارت بزنی از اونجایی که چاپخونه ها 1 دونه ای کار نمیکنن مجبوری بدی به کسایی که کارشون اینه و اونا با بقیه کارت ها چاپ میکنن و به شما 4000 تومن مثلا میفروشن.
یعنی در اصل این وسط یک دست واسطه میاد که قیمت رو بالا تر میبره، فکر کنم منظورمو متوجه شده باشید.
به هر حال کمترین قیمتی که من دیدم 2500 بوده البته کیفیت درجه 3 داره این کار ها و عواقب خوب چاپ نشدن هم با خدتونه.

ELIBSON

New Member
خوب ببینید اینای که 2500 میدن کارت رو خودشون این کاره هستن مثلا روزی 100 تا کارت رو جمع میکنن و میدن چاپخونه و بعد میان میفروشن به مشتری 4000 تومن یا بیشتر.
ولی اگه بخوای یک دونه کارت بزنی از اونجایی که چاپخونه ها 1 دونه ای کار نمیکنن مجبوری بدی به کسایی که کارشون اینه و اونا با بقیه کارت ها چاپ میکنن و به شما 4000 تومن مثلا میفروشن.
یعنی در اصل این وسط یک دست واسطه میاد که قیمت رو بالا تر میبره، فکر کنم منظورمو متوجه شده باشید.
به هر حال کمترین قیمتی که من دیدم 2500 بوده البته کیفیت درجه 3 داره این کار ها و عواقب خوب چاپ نشدن هم با خدتونه.

در هر حال خیلی خیلی ممنونم
کمکم کردید.

ببخشيد ميون سوال ايشون سوال ديگه اي مطرح مي كنم
چاپ با تيراژ 1000 براي يه تراكت اندازه A4 كه بخوام از وسط تا بخوره بصورت تمام رنگي پشت و رو
با كاغذي كه كيفيت از بين نره يعني تقريبا كاغذ A4 معمولي كه براق باشه و رنگي
حدودا" چقدر ميشه هزينه اش؟
سوال دومم درباره كارت ويزيته
بهترين جنس كارت ويزيت چي هستش و هزينه اش چقدر در مياد؟
ممنون

آخرین ویرایش:

ELIBSON

New Member
بزارید بهتر مطرح کنیم...
بهترین جنس کاغذ برای کارت ویزیت چیست و هم اکنون چه قیمتی در بازار دارد؟
متوسط جنس کاغذ برای کارت ویزیت چیست و هم اکنون چه قیمتی در بازار دارد؟

بهترین جنس کاغذ a4 چیست و هم اکنون چه قیمتی در بازار دارد؟
متوسط جنس کاغذ a4 چیست و هم اکنون چه قیمتی در بازار دارد؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بسته به وزن کاغذ شما میتونی کار بهتر و محکمتری رو داشته باشی. مثلا کاغذای معمولی A4 که تو بازار هست و همه استفاده میکنن کاغذ 80 گرم هست. ولی فکر کنم برای کار شما همین 80 گرم یا 100 گرم خوب باشه. در مورد قیمتش هم حمیدرضا بهتر میتونه نظر بده چون من خودم مستقیم با چاپخونه کار نمیکنم دقیق قیمت ندارم.

در مورد کارت ویزیت هم بستگی داره شما برای چه کاری قراره کارت بزنید. ولی الان گرونترین کاغذ برای کارت ویزیت کاغذایی که برای کارت ویزیتای کتون و سلفون مات استفاده میشه و اکثرا هم شرکتها از این جور کارتها استفاده میکنن.

mmebooba

New Member
من مطمئنم که چاپخونه برات چاپ می کنه ولی نمی دونم قیمتش چقدر می شه.

بالا