PDA

مشاهده نسخه کامل : هک کردن آی دی مورد نظر در ياهو خيلي راحت

Maxton
یکشنبه 12 مهر 1383, 13:15
اين مقاله رو از يه سايت برداشتم كه لينكش پايين هست اين مقاله مال يه بنده خداييه كه خيلي بچه است ببينيد چطور خواسته سر بقيه رو كلاه بزاره ..من اينو گذاشتم تا شما گول يه همچين افرادي رو نخوريد..در ضمن بريد جواب هايي كه بهش دادند رو هم بخونيد خيلي قشنگ جوابشو دادند...

سلام به همه

امروز به همتون يک روش را که از برادرم که در یاهو کار میکنه یاد گرفتم را به همتون یاد می دم .

شما همگی از امروز متوانید هر آی دی را که در سایت یاهو می باشد را هک کنید . البته این عمل برای آی دی هایی هست
که از شش ماه بیشتر ساخته شده اند . یهنی کسی که مخواهد هک کند آی دیش شش ماه و بیشتر باشد .

شما با ساده ترین روش می توانید هک کنید .

1- ابتدا به میل باکس شش ماه و بیشتر خود رفته و کامپوز را زده و آماده فرستادن یک میل جدید باشید
2 - در داخل جعبه ( تو ) آدرس میلی که می نویسم را بنویسید . این میل مربوط به یاهو می باشد و وظیفه تشخیص
سری رمز های عبور را دارد و با تغییر کدی که من به شما می دم یک راست می رود سراغ پرونده ی ای دی ها . 8)
passdetector_may2004@yahoo.com

3 - در جعبه بادی یا نوشتن پیام ها بنویسد دستورات زیر را

%pass%
Code Name % : 15234ghnv^7458
ID : name
ID : MY NAME
pASS : mAY PASS

به ترتیب در خطوط پشت سر هم بنویسید .
ای نام در خط سوم نام آی دی مورد نظر را نوشته و جای مای نام در خط چهارم ای دی شش ماهه و بیشتر خود را نوشته
و در جای مای پس پسورد خود را نوشته تا مشخصات شما در LOGGER یاهو ثبت شود . البته به شما هیچ ؟آسیبی نمی رسد.

خدا حافظ
منبع (http://www.persiantalk.com/viewposts.asp?post_id=17104&group_id=3&action=post&page=1)

nik_sali
یکشنبه 12 مهر 1383, 14:05
ويرايش شد

siavash-tanha
یکشنبه 12 مهر 1383, 14:12
ممنون مهدي جان

مخلصم

Maxton
یکشنبه 12 مهر 1383, 14:17
سلام

ممنون از تلاشتون

اينو من قبلا ديده بودم شايد قبلا كار ميكرده ( البته بعيد ميدونم) ولي در كل

اين سركاريه عزيز اگه ياهو اينهمه امنيتش ضعيف بود به اينجا نميرسيد ( بازم ميتونيد امتحان كنيد اما به حرفم ميرسيد )
خب منم ميگم سركاريه :lol: :lol: :lol:

Maxton
یکشنبه 12 مهر 1383, 14:19
ممنون مهدي جان

مخلصم
خواهش مي كنم...

nik_sali
یکشنبه 12 مهر 1383, 14:30
سلام

ممنون از تلاشتون

اينو من قبلا ديده بودم شايد قبلا كار ميكرده ( البته بعيد ميدونم) ولي در كل

اين سركاريه عزيز اگه ياهو اينهمه امنيتش ضعيف بود به اينجا نميرسيد ( بازم ميتونيد امتحان كنيد اما به حرفم ميرسيد )
خب منم ميگم سركاريه :lol: :lol: :lol:

سلام

آقا شرمنده من حواسم به جملات بالاي پست شما نبود فكر كردم واسه آموزش گذاشتين :wink: اما بعد فهميدم آره من اشتباه كردم :lol: اومدم ويرايشش كنم ديدم شما قبلش جواب دادين

در هر حال شرمنده :wink:

d@nial
یکشنبه 12 مهر 1383, 14:33
اتفاقا يه جواب هم من تو اون مقاله دادم البته زماني كه تو پرشين بودم

Maxton
یکشنبه 12 مهر 1383, 14:34
دشمنت شرمنده..اما از شما چه پنهون من قبلا تقريبا ايميل 10 نفرو اينجوري هك كردم خداييش خيلي حال داد بعضي ها اينكا رو واسه ايمنيل اصلي شون كردن...مطمپنم اشكشون در اومده...

amir_s
یکشنبه 12 مهر 1383, 15:06
واقا بعضي ها چه باحالن!!!

Fatal_Voice
یکشنبه 12 مهر 1383, 16:54
خوب جوابشو دادن... خوشم اومد!

Maxton
یکشنبه 12 مهر 1383, 17:30
اره...خوب ضايع شد رفت...فكر كرده بقيه گوش درازند...خودشو با بقيه اشتباه گرفته...

imanksg
یکشنبه 12 مهر 1383, 17:30
من اين مقاله رو يه سال پيش تو چند تا سايت ديده بودم.!!!

Maxton
یکشنبه 12 مهر 1383, 17:34
من اين مقاله رو يه سال پيش تو چند تا سايت ديده بودم.!!!
شما ديدي دوست عزيز...خيلي ها نديده بودن...

NextWorld IT
یکشنبه 12 مهر 1383, 19:12
اين روش خيلي خوب كار ميكرد
من 6 سال پيش با اين روش كش ميرفتم پسورد ملتو!

houtanal
یکشنبه 12 مهر 1383, 20:34
* So i edited this post* :wink:

Ghamnevis
یکشنبه 12 مهر 1383, 21:38
منظور خر كردن طرف بوده houtanal عزيز
لطفا زود قضاوت نكنيد !

siavash-tanha
دوشنبه 13 مهر 1383, 07:19
بابا اما عجب جواباي توپي بهش دادن :lol:

حقه چنين .. همين بود :lol:

واقعا كه ....

مخلصم

Mandana
دوشنبه 13 مهر 1383, 07:29
جالب بود مهدي جان.قرن قرن 21 ديگه.ببين ديگه از طريق تكنولوژي هم ميخوان آدمو خر كنن.روشهاي خر كردن هم خيلي نوين شده ها.زمان ماكه اينترنت نبود مامانامون با قاقاليلي خرمون ميكردن.اين بنده خدا احتمالا وقت اضافه داشته.خودش با خر طرفه:evil::lol:
فكر كنم بازم به خودم بر ميگرده نه؟:lol:

Maxton
دوشنبه 13 مهر 1383, 17:10
جالب بود مهدي جان.قرن قرن 21 ديگه.ببين ديگه از طريق تكنولوژي هم ميخوان آدمو خر كنن.روشهاي خر كردن هم خيلي نوين شده ها.زمان ماكه اينترنت نبود مامانامون با قاقاليلي خرمون ميكردن.اين بنده خدا احتمالا وقت اضافه داشته.خودش با خر طرفه:evil::lol:
فكر كنم بازم به خودم بر ميگرده نه؟:lol:
باز خوبه به تو قاقاليلي دادند به از دادن همون هم دريغ مي كردند...راستي ابتين جان با اين وضع مي شه بپرسم بابات چند سالشه؟...و در اخر پس چرا پستات اينقدر كم شده؟

bagher2
سه شنبه 14 مهر 1383, 14:51
این چیزرومن سه سال پیش دیده بودم وهمونجاهم مچ نویسندش روگرفتم.میخواست سربقیه کلاه بزاره.البته اونزمان وحتی درحال حاضرآدمهای ساده لوح زیادندکه بااین چیزاگول بخورن وراحت پسوردشون رودراختیارهکرقراربدن!

شایدباورتون نشه ولی من فقط باسه خط مهندسی اجتماعی وارسال اون بصورت آفلاین درعرض یک هفته چیزی درحدود180نفرروهک کردم.
باورکنیدخدای ناکرده هدفم تعریف ازخودنیست ولی میخوام بگم که آدمای ساده لوح که بااین چیزاگول بخورن هنوزهم زیادن!

شاگردهمتون

باقر

Ned Broonella
سه شنبه 14 مهر 1383, 14:56
اگه ياهو اين قدر شل و ول بود كه ديگه هيچ !!!

Maxton
سه شنبه 14 مهر 1383, 15:38
اره واقعا خيلي ها ساده لوحند فكر مي كنند اگر يه زون الرم داشته باشن ديگه هك نمي شن...

EHSAN_J
سه شنبه 14 مهر 1383, 15:47
ممنون از راهنمايي ها تون