PDA

مشاهده نسخه کامل : [سوال] شبکه کردن و یا اتصال لپ تاپ و یک کامپیوتر شخصی



mohammadanboohi
شنبه 13 آذر 1389, 17:26
سلام دوستان
من یک PC دارم که ADSL را از طریق کارت شبکه به آن وصل کردم و کارت شبکه مشغول می باشد.هم چنین مودم من ADSL wireless است و با لپ تاپ اینترنت را می گیرم.
حال چگونه می توانم لپ تاپ را با PC شبکه کنم؟

Somayeh_Am
شنبه 13 آذر 1389, 18:34
اگه pc شما با پورت شبکه وصله یک کارت شبکه دیگه باید روش نصب کنید بعد با یک کابل شبکه کراس pc رو به لپ تاپ وصل کنید
حالا میمونه آدرس دهی به کارت شبکه ها
مثلا به یکی ip : 192.168.0.1 با subnet mask : 255.255.255.0 و به دیگری ip : 192.168.0.2 با sub netmask : 255.255.255.0 , gateway : 192.168.0 1 میدید
حالا می تونید به هر دو سیستم دسترسی داشته باشید.

mohammadanboohi
شنبه 13 آذر 1389, 18:58
دوست عزیز
شبکه کردن را بلد می باشم.می خواستم بدونم راهی دیگری وجود ندارد؟
مثلا از طریق wireless یا روش های دیگر.

mahdi22m
شنبه 13 آذر 1389, 20:34
سلام دوست من
اگر شما هم كامپوتر شخصي تون و هم كامپيوتر همراه تون به يك مودم متصل هست نيازي به كار خاصي نداريد و هر دو تا دستگاه بايد هم رو ببينند.

mohammadanboohi
شنبه 13 آذر 1389, 22:37
دوست عزیز
الان هر دو به یک مودم وصل هستند.یکی از طریق کابل شبکه و یکیwireless.
منظور از اینکه با ید به هم وصل باشند را متوجه نمی شوم؟

چه کار باید بکنم تا متصل شوند؟یکم بیشتر توضیح بدید؟

saber110
یکشنبه 14 آذر 1389, 12:22
اگر شما با یک مودم هم لب تاپ و هم pc به اینترنت وصل هستید دیگر نیاز به تنظیم خاصی ندارید
شبکه شما هم وصل هست

mohammadanboohi
یکشنبه 14 آذر 1389, 18:12
دوست عزیز
من بازم متوجه نشدم!
چون IP و Defualt gateway ندادم و از DHCP آسیاتک دریافت می کند.
لپ تاپ هم به همین صورت.فقط wirelless را روشن می کنم و نام کانکشن را که برای wireless گذاشته رو انتخاب و به اینترنت وصل می شوم.

حالا چطور به هم وصل هستند؟

mahdi22m
یکشنبه 14 آذر 1389, 18:44
ببین دوست من
شما می تونید اسم سیستم رو از روی سیستم دیگه ping کنی؟
مثلا
ping comp1
اگر می تونی از اسم کامپیوتر هم می تونی برای دسترسی به منابع اش استفاده کنی
در ضمن را زدن دستور ipconfig در ویندوز میتونی IP Address سیستم و همچنین Gateway رو ببنیی

mohammadanboohi
یکشنبه 14 آذر 1389, 18:59
نه دوست عزیز
ping نمی شود.
اصلا حرف شما منطقی نیست.
یعنی اگر دو کامپیوتر به یک مودم وصل باشند و به اینترنت دسترسی داشته باشند می توانند به هم متصل گردند؟

به نظر من شما جایی اشتباه می کنید.

در ضمن من نیازی به ip و defualt gateway ندارم و ممکن هر دفعه تغییر کند.چون من از ip dynamic استفاده می کنم.

AHMAD_REZ
یکشنبه 14 آذر 1389, 20:36
دوست عزیز شما سیستم اولتون رو به صورت اتومات به مودم وصل کنید یعنی اینکه تنظیمات کارت شبکه ون رو رو اتومات بگذارین و دی اچ سی پی مودم رو هم رو اینیبل باشه بعد از خروجی کارت شبکه دوم سیستم اولیتون که لن باشه با کابل کراس به ورودی کارت شبکه سیستم دومتون وصل کنید و در تنظیمات کارت سیستم دوم آی پی را آی پی لوکال کارت شبکه ون سیستم اولیتون به عنوان مثال 192.168.1.2 بگذارین و دیفالت گیت وی اون رو باید آی پی مودم بدهید مثل 192.168.1.1 و قبا از تمام این مراحل حتما به سیستمهاتون دو تا اسم مجزا بدهید و برای هر دو با یوزر ادمین رو بسازین و وارد شوید و فایر وال ها رو هم دیسیبل کنید تا یک بار هم رو ببینن و بعد تو تنظیمات فایر وال اجازه ورود را تایید کنید.دیگه کار تمام هست

asbtond
یکشنبه 14 آذر 1389, 21:21
سلام به همه بچه ها
ميخواستم خدمت دوستمون كه ميخواست يه روش ديگه واسه شبكه كردن بدونه بگمكه شما ميتونيد با 1 عدد بلوتوث 5 يا 6 تومني (ر اون حدود هست) شبكه را درست كني لپ تاپ كه بلوتوث داره ميمونه pc كه شما ميتوني واسه اون يه بلوتوث بگيري اگه هم لپ تاپت بلوتوث نداره بايد 2 تا بلوتوث بگيري .

مزيت اين كار : شبكه به صورت بي سيم ميباشد.
عيب اين كار: سرعت تقريبا كم كه در صورت قوي بودن بلوتوث ها اين عيب نيز قابل چشم پوشي هست .

نكته:: سرعت با بلوتوث هاي معمولي حدود 1 مگابيت بر ثانيه است كه با كابل شبكه 100 يا بيشتر از 100 مگابيت بر ثانيه هست. اين روش عملي هست در صورتيكه سرعت واسه شما مهم نباشه. اگه از طريق شبكه قصد بازي كردن داشته باشيد فكر كنم بلوتوث جواب بده.

mohammadanboohi
دوشنبه 15 آذر 1389, 15:36
دوست عزیز
ممنون
اما مشکل من اینه که سیستم خانگی ام یک کارت شبکه بیشتر نداره و همون هم به مودم وصله.

mohammadanboohi
دوشنبه 15 آذر 1389, 16:49
دوست عزیز
مشکل همین جاست
کامپیوتر خانگی من فقط یک کارت شبکه دارد که اون هم به مودم وصل است.
می خواستم بدونم روشی دیگه ای نیست؟

asbtond
دوشنبه 15 آذر 1389, 19:51
سلام دوست عزيز اين كه مشكلي نيست وقتي من ميگم از بلوتوث استفاده كن يعني اين كه نيازي به كارت شبكه نداري بلوتوث به پورت usb متصل ميشه و نيازي به كارت شبكه و اين ها نداره من خودم اين روش رو امتحان كردم جواب داده خوبيش اينه كه شما ميتوني به طور بي سيم شبكت را داير كني بدون نياز به كارت شبكه تاكيد ميكنم بدون نياز به كارت شبكه

اميدوارم موفق بشي
اين هم تصوير يك بلوتوث

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGx0ZnAm4BVtJeCwHMv_lvSefL2-cqctuOcVKiKxKLh5atkzT96A

taherism
جمعه 26 آذر 1389, 15:16
سلام دوست عزیز ویندوزی که روی هر دوتا سیستم نصب کردید چی هست؟

mohammadanboohi
جمعه 26 آذر 1389, 17:09
من از تمام دوستان خواهش می کنم که اگر در مورد سوالات اطلاعات ندارند جواب ندهند.
خود مودم های adsl wireless در صورت معمولی مانند سوئیچ عمل می کنند فقط کافی هست نام شبکه workgroup رو یکسان قرار دهید.
ربطی به ویندوز غیره و ذالک هم نداره.

Somayeh_Am
شنبه 27 آذر 1389, 18:22
وقتي هر دو سيستمت به يك مودم وصل باشه خود به خود شبكه شده اند اگر داخل my network places رو ببيني بايد اسم هر دو كامپيوترت رو ببيني. حالا اگر مشكل شما جايي ديگست بگيد شايد بتونيم كمك كنيم

mohammadanboohi
شنبه 27 آذر 1389, 22:40
دوست عزیز ممنون از توجه شما
من بنده خودم به این مطلب پی بردم و در پست قبلی پاسخ را ارسال کرده ام.