PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک به یک صفحه آرای تازه کار !



ramiy
جمعه 27 دی 1387, 22:12
سلام
من به تازگی طراحی و صفحه آرایی یک مجله رو گرفتم ولی اطلاعی از صفحه آرایی ندارم.
از یک گرافیست که پرسیدم گفت با InDesign کار کن ، من هم این برنامه رو گرفتم ورژن CS3 ME ولی نمیدونم چجوری میشه باهاش کار کرد.
یک سوال مهم و اساسی هم دارم :
برای اینکه فایل فاینال کار رو برای چاپ بفرستم باید اون رو با چه پسوندی برایشان بفرستم ؟
آیا فایل PDF رو باید برای چاپ ارسال کرد ؟
لطفا ئوستان به من کمک کنند.
مرسی

ramiy
شنبه 28 دی 1387, 12:32
سلام به همه
دوستان تورو خدا کمکم کنید
مرسی

GFX Master
شنبه 28 دی 1387, 13:19
سلام دوست عزیز و خوش اومدید به انجمن.

دوست گرامی شما یعنی هیچ پیش زمینه ای از صفحه آرایی و ایندیزاین ندارید؟

پس چطوری صفحه آرایی مجله رو قبول کردید؟!

الان سوال شما خیلییی کلی ئه. تو یه تاپیک یا چند تا جمله که نمیشه همه ی ایندیزاین رو آموزش داد.

شما باید این برنامه رو سعی کنید یاد بگیرید و اگر مشکل یا سوالی داشتید مطرح کنید تا جواب داده بشه.

در مورد فرمت خروجی هم بله میتونید فایل pdf هم بفرستید. البته باید دقت داشته باشید که تنظیمات مربوط به فایل pdf رو در بهترین حالت قرار بدید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.

ramiy
شنبه 28 دی 1387, 15:07
خوب من همچین هم بی تجربه نیستم
دیشب هم تا صبح با برنامه ور رفتم و خیلی چیزا یاد گرفتم
ولی چند تا سوال اساسی دارم
مصلا یکیش همون خروجی گرفتن هست
من از فونت میترا استفاده می کنم و موقع اکسپورت برنامه ارور میده و بسته میشه من هیچ تنظیمی رو عوض نکردم !
باید از چه فونتی استاده کنم ؟
مجله ای که قراره من صفحه آرایی کنم به صورت A5 هست
من هم در موقع ساحتن یک Document جدید در این دیزاین اندازه رو A5 قرار دادم.
تا اینجا که درسته ؟
ولی وقتی می خوام اکسپورت کنم A5 موجود نیست !
میشه یکی از دوستان راجب گزینه های اکسپورت هم توضیح بده.
مرسی
راستی جلد اول و پشت جلد و جلد آخر و پشت اون رو باید خودم pdf کنم و به فایلم اضافه کنم ؟
شرمنده خیلی سوال برام پیش اومده فقط کاش یکی جوابم رو بده

GFX Master
شنبه 28 دی 1387, 17:37
در مورد فونت قاعدتا نباید چنین مشکلی داشته باشید!

از چه نوع فونتی استفاده میکنید؟! پیشوند یا پسوند خاصی داره؟

در مورد تنظیمات هم برای چاپ مطابق شکل زیر تنظیم کنید:

http://img.majidonline.com/pic/174247/00.jpg

در مورد اکسپورت هم نیازی نیست موقع اکسپورت کردن کار خاصی انجام بدید یا سایزی رو مشخص کنید.

خود نرم افزار برحسب سایزی که اولش تعیین کردید خروجی میده بهتون.

برای جلد هم باید با لیتوگرافی ای که میخواید کار رو بدید چاپ کنه صحبت کنید و ازشون بپرسید که دقیقا چطوری بهشون تحویل بدید.

ramiy
شنبه 28 دی 1387, 18:00
من از فونت زیر استفاده می کنم :
MITRA.TTF
فونت پیشنهادی شما چیست ؟
راستی برنامه موقع اکسپورت از فونت WinSoft Pro ایراد میگیره ، میگه موجود نیست
آیا شما این فونت رو دارین به من بدین ؟
مرسی

yaran-777
شنبه 28 دی 1387, 23:52
سلام
مطمئن هستید که جایی تو کار از این فونت استفاده نکردید؟
من با فونتهای me می کنم. مثل me mitra که تا به حال مشکلی نداشتم.
اگه مشکلت حل نشد بگو تا برات فونتهارو میل کنم.
یه چیزی هم یادت باشه که تصاویر تو این دیزاین باید لینک باشه یعنی بعد از از اینکه تصویری رو باز کردی جای اون تصویر رو نباید تو سیستمت عوض کنی یا اینکه delete کنی.

GFX Master
یکشنبه 29 دی 1387, 00:23
من خودم از فونتهای با پیشوند B استفاده میکنم. این فونتها فونتهای استاندارد هستن و به راحتی و بدون هیچ مشکلی توی نرم افزارهای
شرکت Adobe که نسخه ی ME باشن کار میکنن.
این فونتها رو توی تاپیک فونت بانک در بخش ابزارهای انجمن فتوشاپ میتونید پیدا کنید.

در مورد اون فونت WinSoft Pro هم همونطوری که yaran-777 گفتن حتما یه جایی توی کار ازش استفاده کردید.
چون این فونت جزو فونتهای پیش فرض ویندوز هست و نیازی به نصب مجدد نیست.

ramiy
یکشنبه 29 دی 1387, 19:37
مرسی از دوستان گرامی
یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم :
برای درج شماره صفحه چکار باید بکنم ؟
لطا کامل توضیح بدین.
مرسی

yaran-777
یکشنبه 29 دی 1387, 23:22
سلام
باید بری تو صفحه مستر بعد با ابزار type tool یعنی همونی که باهاش تایپ می کنیم یه باکس بکش بعد از منوی
type - insert special character - markers- current page number
انتخاب کن خودش شماره صفحه می زنه و برای هر دو صفحه مستر این کارو بکن.
یا
alt+shift+ ctrl+n

ramiy
دوشنبه 30 دی 1387, 01:07
سلام به یاران عزیز
مرسی دوست خوبم
باید عکسهایی که میارم تو ایندیزاین 300dpi باشه
چجوری اینجوری تنظیمش کنم ؟
یعنی از کجای فوتوشاپ ؟
مرسی

the_king
دوشنبه 30 دی 1387, 18:52
سلام به یاران عزیز
مرسی دوست خوبم
باید عکسهایی که میارم تو ایندیزاین 300dpi باشه
چجوری اینجوری تنظیمش کنم ؟
یعنی از کجای فوتوشاپ ؟
مرسی

یک عکس با یک ابعاد مشخص (مثلا 620 در 877 پیکسل) را در نظر بگیرید. برای این عکس dpi مفهومی نخواهد داشت
مگر اینکه مشخص کنید که قراره در چه ابعادی چاپ بشه. مثلا اگه روی یک کاغذ A4 چاپ بشه، نتیجه 75 dpi خواهد بود.
اما اگر روی یک کاغذ A6 (یک چهارم یک کاغذ A4) چاپ بشه، نتیجه 150 dpi است.

پیشنهاد می کنم که یک نگاهی به این گفتگو بندازید :

300 dpi چطور ایجاد می کنن (http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=104503)

yaran-777
سه شنبه 01 بهمن 1387, 00:24
سلام به ramiy
خواهش می کنم اینو که پرسیدی دوستان توضیح دادن که ازشون ممنونیم.
ولی فرمتشو تیف بگیر.
سوالی داشته باشی بتونم پاسخ بدم در خدمتم.

askarifar
یکشنبه 27 بهمن 1387, 16:25
09133171289